marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Black Sails, serialul cu care cei de la Starz vor sa faca istorie. Ce surprize pregatesc creatorii Spartacus, una dintre cele mai apreciate productii TV

Dupa incheierea unuia dintre cele mai de succes seriale din ultimii ani, cei de la Starz pregatesc un nou proiect de anvergura precum Spartacus.

Black Sails, serialul cu care cei de la Starz vor sa faca istorie. Ce surprize pregatesc creatorii Spartacus, una dintre cele mai apreciate productii TV

 

Timp de trei ani, milioane de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura cele 39 de episoade ale seriei Spartacus, povestea serialului reusind sa-l transforme intr-unul dintre cele mai de succes productii TV. 

 

Vrand sa continue in acelasi ritm, cei de la Starz au hotarat sa realizeze un nou serial care sa se ridice la nivelul asteptarilor, astfel ca in ianuarie 2014 va fi lansat Black Sails. 

 

Creat de Jon Steinberg si Robert Levine, Black Sails va debuta la inceputul anului viitor, bucurandu-se de o echipa de producatori executivi de exceptie din care fac parte Jon Steinberg, Brad Fuller, Andrew Form, dar si celebrul Michael Bay, cunoscut pentru realizarea filmelor Armageddon, Pearl Harbor, dar si seriei Transformers.

 

Desi inca nu a fost lansat in mod oficial, cei de la Starz au confirmat deja ca va exista si un al doilea sezon, decizia fiind bazata pe reactiile pozitive primite din partea fanilor la vizionarea de la San Diego Comic-Con.

 

Black Stars este realizat ca prequel al romanului Treasure Island, scris de Robert Louis Stevenson, actiunea urmarind aventurile capitanului Flint si a prietenilor lui.

 

Din distributia serialului fac parte Toby Stephens, Tom Hopper, Jessica Parker Kennedy, Zach McGowan, Mark Ryan, Luke Arnold.

 

Inca de la aparitia sa pe micile ecrane in SUA, in 2010 serialul a creat frenezie. Scenele de actiune, de nuditate si scenariul sau au cucerit milioane de fani din intreaga lume, desi este R-rated - interzis minorilor. In 2012, Spartacus: Vengeance a fost numit serialul cu cele mai violente imagini si cele mai multe morti de pe micile ecrane in SUA cu peste 25 de morti pe episod. Dar oricat de marete ar fi scenele de lupta, ce a atras mai mult la serial sunt personajele si povestea.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies