marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blake Lively își cere scuze că a făcut o postare insensibilă despre Kate Middleton, care tocmai a anunțat că are cancer

Actrița a fost certată de internauți pe rețelele de socializare pentru că glumit pe seama conspirațiilor despre soția Prințului William.

Blake Lively își cere scuze că a făcut o postare insensibilă despre Kate Middleton, care tocmai a anunțat că are cancer
Blake Lively a dat o declarație publică și a retras o postare pe rețelele de socializare, în care făcea referiri ironice la starea lui Kate Middleton.
 
Cum Prințesa de Wales tocmai a dezvăluit public că are cancer, Blake Lively s-a simțit nevoită să se scuze într-un mesaj postat pe InstaStory: „Sunt sigură că nimănui nu-i pasă astăzi, dar simt că trebuie să recunosc acest lucru. Am făcut o postare prostească în jurul freneziei 'photoshop fails' și, da, acea postare m făcut să-mi fie rușine astăzi. Îmi pare rău! Trimit dragoste și urări de bine tuturor, întotdeauna!“.



 

Soția lui Ryan Reynolds s-a raliat altor celebrități
care au ironizat faptul că Prințesa Kate a stat departe de ochii publicului în ultima vreme, fără a da nicio explicație pentru starea sa (până ieri!), timp în care teoriile conspirației au luat-o razna pe internet. Zvonurile au luat amploare în special atunci când Palatul a distribuit o fotografie cu Kate și copiii ei cu ocazia Zilei Mamei, dar pentru că au existat o serie de erori de Photoshop, asta i-a determinat pe mulți fani să se întrebe dacă era într-adevăr o fotografie reală. 
 
Într-un astfel de context, actrița Blake Lively, în vârstă de 36 de ani, comentase pe Instagram despre această furie publică iscată de acea fotografie, iar mesajul său părea că o ironizează pe soția Prințului William. Iar vineri, în urma comunicatului video dat de Kate Middleton, în care aceasta anunța că are cancer, mulți au criticat-o pe Blake ca fiind insensibilă.



 

Bineînțeles că nimeni nu putea să știe ce se întâmplă cu Prințesa de Wales, dar utilizatorii rețelelor de socializare au considerat, totuși, că ar Blake Lively ar fi trebuit să fie mai delicată, mai ales că e femeie, mamă și formator de opinie.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies