marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Claire Foy e Prizonieră în pânza de păianjen, un thriller suedez genial din seria Millenium

Ecranizarea bestseller-ului scris de David Lagercrantz, care continuă seria creată de Stieg Larsson.

Claire Foy e Prizonieră în pânza de păianjen, un thriller suedez genial din seria Millenium
După succesul răsunător al cărților din seria „Millenium”, creată de Stieg Larsson și filmul „Girl with the Dragon Tattoo” (2011), iată că îndrăgitul personaj Lisbeth Salander revine în atenția publicului, spre încântarea fanilor, în prima ecranizare a romanului best-seller „Prizonieră în pânza de păianjen”/„Girl in the Spider’s Web”,  scris de David Lagercrantz.
 
Hacker, justițiar, femeie, fiică, soră, prietenă - Lisbeth Salander (Claire Foy) este toate acestea la un loc și ceva în plus: un munte de voință, care reușește să-și transforme până și slăbiciunile în calități.


 
Angajată de un savant suedez să recupereze un proiect de la americani, Lisbeth Salander, un mercenar abil și îndrăzneț, promite a fi exact persoana potrivită pentru misiune. Doar că lucrurile nu merg conform planului, Lisbeth trezindu-se vânată atât de poliție, cât și de o bandă de interlopi periculoși. Proiectul i-a fost furat și acum nu doar reputația îi este compromisă, ci își riscă și viața. 
 
Captivă într-un hăţiş de intrigi dubioase, Lisbeth pornește o luptă pe viață și pe moarte, hotărâtă să-i pedepsească pe ticăloși. Nu dă înapoi nici când trebuie să-și înfrunte propriul trecut, ale cărui răni adânci încă o bântuie.


 
Claire Foy este laureată cu Globul de Aur și un premiu Emmy pentru rolul din serialul TV „The Crown”.


 

Filmul „Prizonieră în pânza de păianjen”/ „The Girl in the Spider's Web” (2018) este difuzat la Pro Cinema miercuri seară de la ora 22:15.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies