marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blockbustere prea riscante: 11 filme ambitioase anulate de marile studiouri americane in 2012 din cauza bugetelor uriase

Bugetele uriase si neputinta producatorilor americani de a prezice succesul in cazul unor proiecte ambitioase au bagat pe linie moarta 11 filme mari in acest an la Hollywood.

Blockbustere prea riscante: 11 filme ambitioase anulate de marile studiouri americane in 2012 din cauza bugetelor uriase


Ecranizarea musicalului cu un succes impresionant pe Broadway Jersey Boys a fost refuzata de Warner Bros. Proiectul la care lucreaza regizorul Jon Favreau si producatorul Graham King are in centru povestea ascensiunii fulminante a unor muzicieni ce cantau la colt de strada in New Jersey si au ajuns pe culmile faimei prin multa munca si prin perseverenta cu care si-au urmat visul. Anularea lui Jersey Boys de catre Warner Bros. este doar unul din proiectele ambitioase pe care studiourile mari de film le-au inghetat in 2012  din cauza riscurilor financiare si a bugetelor umflate.

Adaptarea povestirii horror-SF a lui H.P. Lovecraft At the Mountains of Madness cu Tom Cruise in rolul principal si The Dark Tower, seria de aventuri SF, de groaza si fantezie scrisa de autorul american Stephen King sunt alte doua proiecte uriase pe care fanii le asteptau cu entuziasm, insa care au fost "ucise" de producatori pentru ca au fost considerate prea riscante si costisitoare.

"Nu aveau logica pentru noi, (...) nu aratau ca niste proiecte sigure" a declarat un oficial al studiourilor Universal, citat de Huffington Post.

 

Vezi 11 potentiale blockbustere inghetate in 2012 de studiourile americane din cauza bugetelor!


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies