marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai populare filme ale verii: Man of Steel si The Great Gatsby au impartit publicul, Iron Man 3, cel mai asteptat film

Cei de la fandango.com au aflat, prin intermediul unui sondaj, care sunt cele mai asteptate blockbustere din aceasta vara. Rezultatele arata ca exista unele filme care prezinta interes doar unui anumit sex.

Cele mai populare filme ale verii: Man of Steel si The Great Gatsby au impartit publicul, Iron Man 3, cel mai asteptat film

 

Cei care au luat parte la acest vot au fost rugati sa raspunda la intrebarea referitoare la filmul pe care il asteapta cu nerabdare in aceasta vara. In timp ce Iron Man 3 se afla pe locul 1 in cadrul preferintelor pentru aceasta vara, atat la femei, cat si la barbati, conform celor 4.000 de respondenti, lucrurile stau cu totul altfel in ceea ce priveste filme precum The Great Gatsby sau Man of Steel. Drama cu DiCaprio este preferata in randul sexului frumos, in timp ce povestea lui Superman este asteptata cu sufletul la gura de catre publicul masculin. Insa Iron Man 3 a obtinut cel mai mare procent din partea ambelor sexe, semn ca la Iron Man 3 se vor duce si femei si barbati.

In topul filmelor asteptate de catre barbati, The Great Gatbsy se afla pe ultimul loc, cu doar 3%,  dar in topul femeilor se afla pe pozitia a doua, cu un procent de 16%.
 
17% dintre femei si 21% dintre barbati vor sa vada  Iron Man 3, asa ca filmul cu Robert Downey Jr este cel mai asteptat de catre ambele sexe. Apoi blockbusterele se disperseaza in cadrul preferintelor celor doua sexe. Din cadrul topului barbatilor fac parte filmele: Iron Man 3 (21%),  Star Trek Into Darkness (19%), Fast and Furious (10%), The Hangover 3 (9%), Man of Steel (8%), The Lone Ranger (5%) si The Great Gatsby (3%).

 

Femeile insa au alta ordine in cadrul preferintelor lor:  Iron Man 3 (17%) , The Great Gatbsy (16%), Star Trek Into Darkness (13%), Fast and Furious (10%), The Hangover 3 (9%), Despicable me 2 (7%) si pe ultimul loc Man of Steel (4%).

 

Iron Man 3
Data lansare in Romania: 26 aprilie
Regie: Shane Black
Distributie: Robert Downey Jr, Sir Ben Kingsley, Gwyneth Paltrow

 

Iron Man 3  aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna. Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas. Incoltit din toate directiile, Stark este obligat sa supravietuiasca de unul singur si sa se bazeze pe inventivitatea si instinctele sale pentru a-i proteja pe cei dragi. In drumul sau, Stark descopera raspunsul la intrebarea care il bantuie in secret de multa vreme: omul face costumul sau costumul il face pe om.


 

The Great Gatsby
Data lansare in Romania: 17 mai 2013
Regie: Baz Luhrmann
Distributie: Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan

 

The Great Gatsby spune povestea lui Nick Carraway (Tobey Maguire), proaspat mutat in Long Island care devine atras de stilul de viata misterios al vecinului sau foarte bogat, Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio). Extravagantul Jay Gatsby, devenit milionar cu afaceri pe timpul prohibitiei, nutreste inca sentimente profunde pentru fosta lui iubita Daisy (Carey Mulligan), desi aceasta s-a dovedit a fi superficiala si s-a maritat cu Tom Buchanan (Joel Edgerton).Dar in momentul in care Nick Carraway devine un apropiat al lui Gatsby, acesta isi da seama ca nu este exact ceea ce isi dorea. Noua varianta care va fi lansata 3D este regizata de Baz Luhrmann, nominalizat la Oscar in 2002 pentru Moulin Rouge. Aceasta ar fi a patra ecranizare a romanului lui F. Scott Fitzgerald, dupa cele din 1949, 1974 si 2000.

 

Man of Steel
Data lansare in Romania: 21 iunie 2013
Regie: Zack Snyder
Distributie: Henry Cavill, Russell Crowe, Amy Adams
 

Este pregatita lumea pentru noul Superman? Regizat de Zack Snyder, cel care a facut Watchmen (2009) si 300 (2006) si produs de regizorul lui The Dark Knight - Christopher Nolan, filmul Man Of Steel  va aduce povestea originii lui Superman, interpretat de britanicul Henry Cavill. Insa nu va asteptati ca aceasta poveste sa semene cu cea din '78. Superman-ul lui Zack Snyder se anunta a fi mai complex si mai intunecat ca niciodata in filmul care isi propune sa salveze franciza super eroului si sa aduca o noua trilogie asemnatoare celei a Cavalerului Negru.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies