marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blockbusterul lui Liam Neeson urca pe primul loc in box-office. Taken 2 se pregateste sa depaseasca incasarile productiei din 2008

Cu un total estimat la 50 de milioane pentru week-end, Taken 2 a avut un debut impresionant la doar cateva zile de la lansarea oficiala.

Blockbusterul lui Liam Neeson urca pe primul loc in box-office. Taken 2 se pregateste sa depaseasca incasarile productiei din 2008

 

In prima zi de vineri de la debut, filmul care il are in prim plan pe Liam Neeson si care continua povestea blockbusterului din 2008 a realizat incasari de 18.6 milioane de dolari, asteptarile pentru week-end fiind de aproximativ 50 de milioane de dolari.

 

Cu aceste cifre, Taken 2 este lider in box-office-ul din SUA, depasind comedia animata Hotel Transylvania (6.5 milioane de dolari) si productia Pitch Perfect (4.9 milioane de dolari). 

 

 

Desi a fost unul dintre cele mai asteptate filme, recenziile primite ridicandu-se la nivelul actorilor din distributie, succesul peliculei cu Joseph Gordon-Levitt si Bruce Willis, Looper, a scazut semnificativ in cel de-al doilea week-end de la lansare, incasarile de vineri fiind doar de 3.5 milioane de dolari.

 

Taken 2 a avut un buget de 80 de milioane de dolari si este al patrulea film in care Liam Neeson apare in acest an dupa The Grey cu care a inregistrat un succes major, SF-ul Battleship si The Dark Knight Rises unde a avut o aparitie scurta. 

 

 

Tatal unuia dintre rapitorii ucisi de Bryan Mills (Liam Neeson) jura razbunare si ajunge sa puna mana pe Bryan si sotia acestuia in timpul vacantei lor din Istambul. Bryan trebuie acum sa-si salveze familia folosindu-se de abilitatile sale speciale, eliminand sistematic rapitorii, unul cate unul.

 

In 2008, filmul Taken a devenit un blockbuster surpriza cu incasari de peste 220 de milioane de $ si l-a readus in prim plan pe Liam Neeson ca actor major al filmelor de actiune.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies