marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Liam Neeson s-a dezbracat in emisiunea lui Ellen DeGeneres. Vezi de ce nu mai vrea actorul sa joace in Taken 3

Liam Neeson s-a dezbracat in direct, in emisiunea lui Ellen DeGeneres, unde a fost invitat zilele trecute. Actorul a reusit sa impresioneze pe toata lumea, mai ales ca a acceptat sa apara in aceasta ipostaza pentru un scop caritabil.

Liam Neeson s-a dezbracat in emisiunea lui Ellen DeGeneres. Vezi de ce nu mai vrea actorul sa joace in Taken 3

Actorul de 60 de ani  a acceptat sa se dezbrace si sa apara doar intr-o pereche de boxeri roz la Ellen DeGeneres in emisiune pentru a sustine o strangere de fonduri alocate cercetarilor pentru vindecarea cancerului.

 

Cel mai amuzant moment al showului a fost cel in care irlandezul a trebuit sa aleaga intre doua perechi de chiloti roz, oferiti de gazda emisiunii. Actorul a glumit: "Daca ii dau jos, 10.000 de dolari se transforma in 20.000 de dolari?", apoi s-a asezat intr-o cabina de dus.

 

Starul va putea fi vazut incepand cu 12 octombrie, si in cinematografele din Romania, cu thrillerul de actiune, Taken 2: Teroare in Istanbul. Insa, a declarat ca nu va mai exista un al treilea film sau cel putin el nu va mai aparea in el: "Nu vad cum ar fi posibil un al treilea film. Chiar nu cred ca va mai exista. Nu cred ca mai exista un scenariu care sa fie credibil in fata publicului. Or sa sa spuna <<Pe bune, iar a fost rapita?>>

 

 


In Taken 2, Liam Neeson, va avea parte de multa actiune si schimburi de focuri inventive. Filmul este regizat de Olivier Megaton (Columbiana) si are aceeasi distributie ca precedentul (Liam Neeson, Famke Janssen si Maggie Grace). Taken 2 are un buget de 80 de milioane de dolari si este al patrulea film in care Liam Neeson apare in acest an dupa The Grey cu care a inregistrat un succes major, SF-ul Battleship si The Dark Knight Rises.

 

Tatal unuia dintre rapitorii ucisi de Bryan Mills (Liam Neeson) jura razbunare si ajunge sa puna mana pe Bryan si sotia acestuia in timpul vacantei lor din Istambul. Bryan trebuie acum sa-si salveze familia folosindu-se de abilitatile sale speciale, eliminand sistematic rapitorii, unul cate unul.


Actorul a dezvaluit cateva detalii despre abilitatile personajului sau in Taken 2: "Bryan a ajuns la punctul in care s-a saturat sa omoare. Asa ca va dezvolta un nou set de abilitati prin care sa isi anihileze dusmanii" a spus Liam Neeson pentru digitalspy.co.uk


In 2008, filmul Taken a devenit un blockbuster surpriza cu incasari de peste 220 de milioane de $ si l-a readus in prim plan pe Liam Neeson ca actor major al filmelor de actiune. Filmul a fost extrem de popular in SUA,  asa ca fanii lui Liam se pregatesc de scene spectaculoase si pentru continuarea sa.  Actorul ucide in film nu mai putin de 35 de oameni pentru a-si recupera fiica. Taken 2 va avea premiera in Romania pe 12 octombrie 2012.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies