marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cei mai tari eroi ai Pamantului: The Avengers a inceput sa rupa recorduri la cinema. Cum aratau eroii Marvel in anii '70

In Romania si in SUA se va lansa oficial pe 4 mai, insa in restul lumii The Avengers/Razbunatorii deja a inceput sa faca furori.

Cei mai tari eroi ai Pamantului: The Avengers a inceput sa rupa recorduri la cinema. Cum aratau eroii Marvel in anii 70

10 lucruri pe care nu le stiai despre cel mai ambitios film cu super eroi facut vreodata


Pelicula regizata de Joss Whedon si care ii reuneste pe cei mai populari super eroi Marvel a explodat in Australia si Noua Zeelanda si a facut incasari de 36 milioane de dolari miercuri si joi de pe pietele straine, scrie Hollywood Reporter.

Filmul debuteaza in acest weekend in 40 de tari. In SUA, rezervarile de bilete au creat o adevarata nebunie, marile lanturi de cinematografe anuntand cifre mai mari decat la "Iron Man," "Iron Man 2," "Thor" sau "Captain America: The First Avenger" impreuna.  Filmul este mai mult decat visul oricarui barbat pasionat de eroii benzilor desenate.
 

Filmul de 200 de milioane de dolari care ii aduna pe Robert  Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Jeremy  Renner si Scarlett Johansson a fost ajutat si de recenziile fantastice pe care le-a primit din partea criticilor. Pe Rotten Tomatoes, un site care se adreseaza pasionatilor de filme, detinut de Warner Bros si care are o baza de peste 250.000 de filme, si 2,3 miliarde de analize realizate de utilizatori, The Avengers a strans 49 de recenzii pozitive si doar 2 negative.


Specialistii prezic incasari record de peste 150 de milioane de dolari in weekendul de lansare in SUA. In iulie 2008, The Dark Knight a devenit filmul cu cele mai mari incasari la lansare din SUA, reusind sa stranga 158,4 milioane de dolari din vanzarile de bilete. Recordul a fost depasit trei ani mai tarziu, cand Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 a avut incasari de aproape 170 de milioane de dolari. Pe locul 3 in clasamentul filmelor cu cele mai mari incasari se afla The Hunger Games, cu 152,5 milioane de dolari.


Iron Man (Robert Downey Jr), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America ( Chris Evans), Thor ( Chris Hemsworth), Hawkeye ( Jeremy  Renner) si Black Widow (Scarlett Johansson), formeaza “echipa de soc”, dupa ce sunt convinsi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) si de Agentul Culson (Clark Gregg)  sa isi uneasca fortele in lupta cu periculosul si puternicul lor dusman, zeul Loki (Tom Hiddleston), care castiga accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate.

Personajele din vastul univers Marvel ce vor fi prezente in The Avengers au fost contactate fiecare in parte de catre organizatia S.H.I.E.L.D.  o agentie de spionaj mentionata deseori in benzile desenate si amplasata in universul Marvel, ce ii va uni pe toti super eroi sub o singura forta, The Avengers, organizatie ce va lupta pentru binele umanitatii si pentru a combate amenintarile globale.


Pentru a ne minuna inca o data de cat de departe a ajuns tehnologia cinematografica in ultimii ani, nu trebuie de cat sa ne aruncam un ochi la cum erau reprezentati Hulk, Captain America, Iron Man si Black Widow in filmele din anii '70.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies