marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blockbusterul The Avengers va fi filmat la NASA: ce alte filme celebre au fost turnate la NASA.

A fost lansat primul poster oficial pentru Razbunatorii/ The Avengers - blockbusterul care va avea scene filmate la una din bazele de pregatire de la NASA.

Blockbusterul The Avengers va fi filmat la NASA: ce alte filme celebre au fost turnate la NASA.

Regizat de Joss Whedon si cu staruri ca Robert "Iron Man" Downey Jr., Samuel L. "Nick Fury" Jackson, Chris "Captain America" Evans, Mark "The Hulk" Ruffalo, Chris "Thor" Hemsworth, Jeremy "Hawkeye" Renner, Scarlett "Black Widow" Johansson,  filmul promite sa fie un HIT.

Pelicula va avea scene filmate la NASA pe langa Cleveland, Ohio sau New York City. Space Cowboys (2000), 2001: A Space Odyssey, Armageddon (1998), Mission to Mars (2000) sau  Appolo 13 (1995) sunt cateva din filmele mari care s-au bucurat de o colaborare cu oamenii de stiinta de la NASA si care au avut scene filmate in diferite baze ale agentiei.

Continuand aventurile epice din Thor, Iron Man sau Captain America: The First Avenger,  The Avengers/Razbunatorii este echipa cu cei mai tari super eroi din istorie. Cand un dusman neasteptat ameninta sa distruga viitorul omenirii, Nick Fury, directorul unei agentii pentru pacea internationala, S.H.I.E.L.D, are nevoie de o echipa care sa apere planeta de dezastru.


Bazat pe seria extrem de populara a benzilor desenate publicata pentru prima data in 1963, "Marvel’s The Avengers" aduce toti eroii pentru o actiune exploziva care va fi lansata pe 4 mai 2012.

Filmul care este considerat unul dintre cele mai scumpe din 2012 cu un buget de 170-200 de milioane de dolari.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies