marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Criticata pentru ca e prea grasa, Scarlett Johansson a uimit pe toata lumea cu noile imagini din The Avengers

Filmarile pentru productia cu super eroi The Avengers sunt in plina desfasurare in aceste zile in New York. Scarlett Johansson si Chris Evans sunt ultimele staruri care au facut senzatie pe platourile filmului regizat de Joss Whedon.

Criticata pentru ca e prea grasa, Scarlett Johansson a uimit pe toata lumea cu noile imagini din The Avengers

CLICK AICI SLIDE SHOW

Criticata de tabloide in aprilie pentru ca era prea grasa Scarlett Johansson a aratat o forma de zile mari la filmarile peliculei The Avengers.

Actrita de 27 de ani a renuntat la pletele blonde si a adoptat o culoare care este in trend anul acesta - roscatul. Actrita care joaca rolul eroinei Natasha Romanoff / Black Widow a atras toate privirile in costumul negru lucios din piele. Pe platouri si-au mai facut aparitia si Mark Ruffalo si Robert Downey Jr.


The Avengers ii va aduce impreuna pe cei mai celebri eroi Marvel: Iron ManThor Captain America Hulk si pe actorii Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner, Mark Ruffallo, Samuel L. Jackson.


The Avengers este unul din cele mai asteptate filme si va fi lansat in mai 2012.


Sursa foto: Splash

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies