marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blood Ties, filmul cu doua dintre cele mai frumoase femei din lume, Mila Kunis si Marion Cotillard, printre cele mai slabe filme prezentate la Cannes, de ce a dezamagit

Blood Ties este filmul cu cele mai frumoase femei de la Cannes.Regizorul francez Guillaume Canet a ales pentru primul sau film in limba engeliza o distributia de vis alcatuita din Marion Cotillard, Mila Kunis, Clivew Owen, Zoe Saldana si Matthias Schoenaerts. Din pacate, filmul este considerat printre cele mai slabe prezentate la Cannes in acest an.

Blood Ties, filmul cu doua dintre cele mai frumoase femei din lume, Mila Kunis si Marion Cotillard, printre cele mai slabe filme prezentate la Cannes, de ce a dezamagit


Blood Ties ruleaza in afara competitiei la Cannes, insa era printre cele mai asteptate filme din acest an si un posibil candidat la Oscar in 2014. Insa, primele pareri sunt impartite, dupa ce Blood Ties a primit recenzii mixte, unii considerandu-l printre cele mai slabe filme prezentate.

Povestea se desfasoara in New York-ul anilor ’70. Chris (Clive Owen) tocmai a iesit din inchisoare, dupa ce a servit mai multi ani pentru implicarea intr-o crima. La portile inchisorii il asteapta fratele lui mai mic, Frank (Billy Crudup), un politist cu un viitor profesional stralucit.

Sperand ca fratele lui s-a schimbat, Frank e dispus sa ii acorde o a doua sansa: il gazduieste la el acasa, ii gaseste un job, il ajuta sa reia legatura cu fosta lui sotie, Monica (Marion Cotillard). Trecutul lui Chris, insa, il ajunge din urma, iar intoarcerea la activitatile sale criminale anterioare pare inevitabila. Filmul este un remake dupa “Les Liens du sang” din 2008 al regizorului Jacques Maillot.

 


La Cannes, Blood Ties era printre cele mai anticipate, insa filmul s-a dovedit a fi sub asteptari. Desi n-a fost pus la zis, pelicula francezului Canet nu a impresionat.

Cei de la Variety au scris: "Filmul lui Canet este mult prea lent pentru subiectul ales, o drama care nu are suficient dramatism, care adauga 40 de minute in plsu fata de filmul original, dar fara sa zica nimic nou. Canet a alocat cea mai mare energie in a crea atmosfera specifica anilor '70, dar a uitat de personaje.

 

 


Nici cei de la Hollywood Reporter nu au fost prea incantati de film: "Distributia impresionanta este un plus si un motiv pentru care merita sa te uiti la acest film, dar este prea inert ca te captiveze".

Cei de la The Guardian au fost mai ingaduitori si au oferit filmului 3 stele din 5: "Nu stiu daca trebuie luata foarte in serios aceasta opera cu politisit, dar este distractiva si nu te poti abtine".

 

Cei de la Entertainment Weekly au laudat filmul, mentionand ca aceasta este cea mai buna interpretare a lui Clive Owen din ultimii ani. "Blood Ties, deghizat intr-un thriller, este de fapt o panorama a unor oameni care incearca sa se adune dupa ce vietilor lor sunt ruinate. Clive Owen, in rolul lui Chris, un barbat care iese din puscarie dupa ce a stat mai mult ani pentru crima, joaca foarte bine un rol dur. Este electrizant sa il vezi din nou pe Clive Owen oferind o interpretare de zile mari".

 

Festivalul de Film de la Cannes din 2013 se va incheia pe 26 mai, cand vom afla cine este marele castigator Palme d'Or din acest an.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies