marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

BOX-OFFICE: Fantastic Beasts and Where to Find Them, cel mai urmarit film in SUA. Cati bani a facut in 3 zile noul film inspirat de universul Harry Potter

Filmul ''Fantastic beasts and where to find them'' (''Animale fantastice si unde le poti gasi''), dupa un scenariu de J. K. Rowling, a reusit un debut spectaculos in box office-ul nord-american, totalizand, conform cifrelor provizorii furnizate de agentia Exhibitor Relations, 75 milioane de dolars in primul week-end de difuzare, informeaza AFP.
BOX-OFFICE: Fantastic Beasts and Where to Find Them, cel mai urmarit film in SUA. Cati bani a facut in 3 zile noul film inspirat de universul Harry Potter

Aparuta la cinci ani dupa ultima productie din seria ''Harry Potter'', pelicula Warner Bros care il are in prim-plan pe actorul britanic de Oscar Eddie Redmayne, nu este nici o continuare, nici o introducere in celebra serie fantastica, ci o reproducere a unui manuscris ce a apartinut lui Potter si care trebuia citit de toti bobocii de la Hogwarts.

Filmul relateaza aventurile magizoologului Newt Scamander si abunda in vrajitorie si intamplari cu creaturi magice care isi fac de cap in New York-ul anilor '20.


In top urmeaza ''Doctor Strange'' , care a ajuns pe locul al doilea in cea de-a treia saptamana de prezenta in cinematografe, incasand inca 17,7 milioane de dolari pentru un total de 181,5 milioane de dolari. Filmul prezinta povestea unui neurochirurg, Stephen Strange (Benedict Cumberbatch), a carui viata se schimba dupa un accident de masina care il impiedica sa-si mai exercite profesia. In fata limitelor medicinei actuale el pleaca in Kathmandu unde intra in contact cu lumea misterioasa a enclavei Kamar-Taj. Doctor Strange se trezeste cu puteri magice si e fortat sa faca o alegere: sa se intoarca la viata lui, ori sa lase totul in urma si sa apere lumea ca cel mai puternic vrajitor din univers. Acesta este cel de-al 14-a film din universul Marvel Cinematic al Disney.


Filmul de animatie 'Trolls', al studioului DreamWorks, a cazut in top pe locul al treilea de pe cel secund ocupat saptamana trecuta. Aceasta este o comedie muzicala plina de antren care are ca eroi un grup de figurine multicolorate ce concep viata ca o serie de aventuri pline de voie buna. Justin Timberlake si Anna Kendrick sunt vocile principale din aceasta pelicula care a incasat 17,5 milioane de dolari in acest weekend si 116,2 milioane de dolari in trei saptamani de la lansare.

Doua filme aflate la cea de-a doua saptamana de la aparitie - mult-aclamata productie despre invazia extraterestrilor ''Arrival'', cu Amy Adams si Jeremy Renner, si ''Almost Christmas'' - au coborat pe locurile patru, respectiv cinci, cu 11,8 milioane de dolari si 7,03 milioane de dolari.

Filmul de razboi regizat de Mel Gibson ''Hacksaw Ridge'' se afla pe locul al saselea dupa weekendul trecut, cu incasari de 6,8 milioane de dolari. Acesta a acumulat in total 42,9 milioane de dolari. Lungmetrajul reprezinta reintrarea lui Gibson in industria cinematografica dupa o perioada de pauza cauzata de un comportament care i-a adus numeroase critici. Filmul, in care Andrew Garfield joaca rolul principal, este o drama ce se desfasoara in cel de-al Doilea Razboi Mondial.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies