marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Box-office: Interstellar este filmul nr. 1 mondial,  animatia "Big Hero 6" este lider in SUA. Supeproductia lui Nolan are un debut spectaculos in afara Americii

Noul film al regizorului Christopher Nolan, "Interstellar" a debutat in forta in box-office-ul mondial. In SUA, "Interstellar" a fost aproape de primul loc in box-office, cu incasari de 50 de milioane de $. Cu toate astea, animatia Disney "Big Hero 6" a zdrobit concurent si s-a clasat direct pe locul 1, cu 56 de milioane de $.

Box-office: Interstellar este filmul nr. 1 mondial, animatia Big Hero 6 este lider in SUA. Supeproductia lui Nolan are un debut spectaculos in afara Americii

In acest weekend, marea batalie din box-offcie s-a dat intre colosul Disney, care a lansat o noua animatie, "Big Hero 6", inspirata de filmele cu super eroi, si unul dintre cei mai apreciati regizori de la Hollywood, Christopher Nolan. Acesta a adus pe marile ecrane cel mai curajos si original film al anului, Interstellar, un film ca un tribut adus genului science-fiction si inspirat de capodopera "2001: Odiseea spatiala".

 

 

"Interstellar" s-a lansat putin sub asteptari in box-office si a fost depasit in SUA de animatia "Big Hero 6." Insa, la nivel global, filmul lui Nolan n-a avut rival si a fost lider indiscutabil in multe dintre tarile in care s-a lansat. Astfel, "Interstellar" s-a lansat in acelasi timp in peste 82 de tari, iar cifrele mondiale il ridica la 132 de milioane de dolari, dupa doar primul weekend.

 

"Big Hero 6" este a doua animatie cu incasari spectaculoase din acest an, dupa ce "How To Train Your Dragon" facea ravagii in urma cu cateva luni. Inspirata de povestile cu super eroi, "Big Hero 6" aduce in prim plan prietenia neobisnuita dintr-un robot gonflabil si unul hibrid si aventurile lor alaturi de alti roboti, in orasul fantastic San Fransokyo.

 

 

 

In mod normal, un film ca Interstellar era asteptat ca un adevarat blockbuster. Insa, cateva lucruri l-au pus in umbra: are o durata foarte mare, de aproape 3 ore (169 de minute), iar criticii au fost impartiti in opinii: unii il considera noul "2001: Odiseea spatiala" si un film ambitios, in timp ce altii au criticat factorul emotional scos in evidenta mai mult ca in oricare alt film in regia lui Nolan. La fel, cei mai aprigi au gasit si suficiente goluri si inconsistente ale scenariului. "Big Hero 6
 a reusit sa obtina calificativul A Cinemascore, fiind un film accesibil si usor de urmarit alaturi de familie, in timp ce "Interstellar" e considerat un film greoi, lung si complicat.

 

Cu toate astea, toti lauda curajul si ambitia lui Nolan de-a face acest film, sclipitor si uluitor in acelasi timp.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies