marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Box-office SUA: "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows" a debutat pe primul loc. Ce incasari a facut filmul cu Megan Fox

Noul film din seria "Testoasele Ninja" a debutat pe primul loc in box-office-ul american, depasind blockbusterul "X-men: Apocalypse".

Box-office SUA: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows a debutat pe primul loc. Ce incasari a facut filmul cu Megan Fox

Cei patru supereroi din "Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows" (Testoasele Ninja 2) au luat cu asalt box office-ul nord-american cu o noua serie de aventuri pe marile ecrane, deplasandu-i pe mutantii din "X-Men: Apocalypse" pe locul doi, potrivit cifrelor provizorii publicate duminica si citate de AFP.

Leonardo, Donatello, Michelangelo si Raphael celebrele personaje din "Ninja Turtles", cunoscute initial din benzile desenate si apoi din serialul de televiziune din anii 1980, s-au intors pe marile ecrane cu un nou lungmetraj.

O reintoarcere cifrata la 35,2 milioane de dolari dupa lansarea filmului in 4.071 sali de cinema din Canada si SUA, potrivit cifrelor publicate de agentia Exhibitor Relations.

Eroii ninja i-au detronat pe mutantii din 'X-Men: Apocalypse'. Acest din urma film regizat de Bryan Singer, cu Jennifer Lawrence, James McAvoy si Michael Fassbender in distributie, a avut incasari de 22,3 milioane de dolari in acest weekend. Ceea ce reprezinta in total 116,5 milioane de dolari de la lansarea pe ecrane acum doua saptamani, pentru un film cu un buget colosal de 178 de milioane de dolari.

O alta premiera, "Me Before You" (Inainte sa te cunosc), o drama romantica in regia britanicei Thea Sharrock despre intalnirea dintre o tanara si un barbat paralizat s-a clasat pe locul trei. Filmul, in care joaca Emilia Clarke, cunoscuta din serialul "Urzeala Tronurilor", alaturi de Sam Claflin si Janet McTeer, a avut incasari de 18,3 milioane de dolari in acest weekend.

Noile aventuri ale eroinei lui Lewis Carroll, din filmul "Alice Through the Looking Glass" (Alice in Tara Oglinzilor), coboara pe locul patru, cu incasari de 10,7 milioane de dolari in acest weekend si 50,8 milioane in total, pentru un buget de 170 de milioane de dolari.

Pasarile infuriate din ''The Angry Birds Movie" (Angry Birds - Filmul) coboara pe cinci cu 9,8 milioane de dolari si un total de  86,7 milioane de la lansarea pe ecrane in urma cu trei saptamani.

 

Sursa: Agerpres

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies