marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt  a transformat o strada din Scotia intr-un razboi apocaliptic. Ce salariu ia pentru horrorul World War Z

Brad Pitt a transformat o strada din Glasgow intr-un adevarat peisaj apocaliptic. Actorul de 47 de ani salveaza planeta de zombi in noul sau film, World War Z.

Brad Pitt a transformat o strada din Scotia intr-un razboi apocaliptic. Ce salariu ia pentru horrorul World War Z

CLICK AICI PENTRU SLIDE SHOW


In adaptarea cinematografica a cartii lui Max Brooks - World War Z , Brad Pitt trece la lupta impotriva zombilor. Povestea se concentreaza in jurul unui angajat ONU -Gerry Lane - care lupta impotriva pandemiei care ameninta umanitatea. Filmarile se desfasoara in Scotia dupa ce actorul a mai vizitat Valletta si Falmouth.


O strada din Glasgow unde Brad se afla cu intreaga sa familie a fost transformata astfel incat sa arate ca in Philadelphia. Filmul va aduce venituri de 2 milioane de lire bugetului local din Glasgow. Peste 1200 de persoane vor fi implicate la filmari care au atras un interes enorm. Traficul in cartierul unde actorul a inceput filmarile a fost inghetat pentru cateva ore.


Marc Forster, regizorul de la Quantum Of Solace conduce filmarile pentru productia cu un buget de 125 de milioane de dolari. Angelina Jolie si Brad Pitt au inchiriat un tren ca sase deplaseze de la Londra la Glasgow. Cu ei au calatorit cei sase copii ai lor si cu o armata de angajati.

Brad Pitt este implicat si ca producator in proiect dupa ce s-a batut in 2007 cu compania lui Leonardo DiCaprio pentru drepturile de a adapta filmul. In World War Z care ii aduce lui Brad Pitt un salariu de aproape 10 milioane de dolari mai apar Bryan Cranston si Mireille Enos ( va juca rolul sotiei lui Pitt). Filmul va fi lansat pe 21 decembrie 2012.
 


 

Sursa foto: Getty / Splash
 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies