marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt salveaza planeta de zombie in horrorul World War Z! Vezi primele imagini!

Au aparut si primele imagini cu Brad Pitt intr-una din locatiile de la horrorul "World War Z", scris de Max Brooks, care descrie o lume post-apocaliptica, devastata de razboiul dintre oameni si zombie.

Brad Pitt salveaza planeta de zombie in horrorul World War Z! Vezi primele imagini!

Bras Pitt  va incepe in aceasta vara sa filmeze pentru "World War Z” in Malta sub comanda lui Marc Foster, care a asigurat regia celui mai recent film din seria "James Bond", intitulat "007 - Partea lui de consolare/ Quantum of Solace".

“World War Z” se va centra pe razboiul impotriva unei legiuni de oameni infectati cu un virus care ii transforma in zombie. Povestea este prezentata in forma unor marturii adunate de un cercetator, care incearca sa gaseasca leacul acestei pandemii care a ucis mare parte din populatia globului.

Scenariul a fost scris de J. Michael Straczynski (Changeling). Din distributie mai fac parte James Badge Dale si Mireille Enos.


Sursa foto: Splash

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies