marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt: "Salariile de 10 milioane de $ nu mai merg acum la Hollywood!" Ce spune actorul despre urmatorul sau film, World War Z

Brad Pitt este de parere ca Hollywood-ul nu-si mai permite sa ofere salarii gigantice starurilor de prima lista, din cauza crizei economice care a afectat intreaga lume.

Brad Pitt: Salariile de 10 milioane de $ nu mai merg acum la Hollywood! Ce spune actorul despre urmatorul sau film, World War Z

"Acest lucru a murit", a raspuns razand starul american la intrebarea daca este posibil ca starurile sa mai poata cere mai mult de 10 milioane de dolari pe film.


Unul dintre cele mai mari salarii obtinute de Brad Pitt a fost cel de 30 de milioane de $ de pe urma comediei de actiune Ocean's Eleven (2001), iar filme ca Troia (2004) si Mr. & Mrs. Smith (2005) i-au adus salarii de 17.500.000 $ si 20.000.000 de $. Ultimul film al sau care s-a descurcat excelent in box office a fost Inglourious Basterds (2009): acesta i-a adus 10 milioane de $, potrivit IMDb.com.


“Aceasta aritmetica nu prea mai merge acum. Acest tip de afacere nu mai exista astazi”, a adaugat el. Brad Pitt s-a aflat constant pe listele celor mai bine platiti actori. Topul Forbes pe 2012 il plaseaza pe primul loc la acest capitol pe Tom Cruise, cu venituri anuale estimate la 75 de milioane de dolari. Pitt a castigat 25 de milioane de dolari anul trecut potrivit Forbes.


Actorul s-a ferit in ultimii ani sa joace in blockbustere si francize, insa in 2012 s-a angajat sa faca un film cu zombie "World War Z" pe care studiourile Paramount Pictures intentionau sa-l transforme in trilogie. Pelicula care se va lansa in 2013 si a carui buget a explodat la 170 de milioane de dolari i-a nemultumit in repetate randuri pe producatori iar Brad Pitt a avut de refilmat scene dupa incheierea productiei.



 


"World War Z este un film cu monstri si acest lucru atrage. Sa refilmez scene nu a fost ceva neobisnuit" a declarat recent actorul. Presa speculeaza ca Pitt nu este in totalitate multumit de acest rol al sau. Filmul trebuia sa fie lansat pe 25 decembrie 2012, insa a fost amanat pentru 21 iunie 2013.


Brad Pitt recunoaste ca, in general, Hollywoodul traieste vremuri interesante. Multe studiouri intampina probleme din cauza crizei economice, asa ca au inceput sa mizeze pe filme cu mari bugete, din al caror succes se pot finanta o serie de alte filme, a explicat el. In acelasi timp, acest lucru lasa un spatiu deschis pentru aparitia a noi regizori interesanti, a adaugat starul hollywoodian.


Rolurile recente ale lui Brad Pitt variaza de la cel din filmul "Moneyball", nominalizat la 6 Oscaruri, la cele din animatia pentru copii "Happy Feet 2" si thrillerul "Killing Them Softly" care se va lansa in aceasta toamna. Exista totusi mijloace prin care actorii pot obtine milioane dintr-un film, daca sunt de acord cu un salariu in avans mai mic in schimbul unei parti din eventualele profituri. Acest model functioneaza insa daca filmul in chestiune este un mare succes la box office.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies