marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt se scufunda 20.000 de leghe sub mari alaturi de regizorul David Fincher: ce film inedit ii poate reuni pentru a patra oara

Dupa ce a cucerit in ultimii doi ani pe cinefilii din intreaga lume cu doua proiecte fenomenale, The Social Network si The Girl With Dragon Tattoo, regizorul David Fincher si-a ales cu atentie urmatorul sau film.

Brad Pitt se scufunda 20.000 de leghe sub mari alaturi de regizorul David Fincher: ce film inedit ii poate reuni pentru a patra oara

Noul sau proiect ar putea fi remake-ul filmului 20,000 Leagues Under the Sea, unde regizorul american isi doreste sa-l aduca pe Brad Pitt in rolul principal, conform collider.com.


Cei de la Disney vor sa readuca pe marile ecrane povestea lui Jules Verne, care a avut parte de o ecranizare in 1954, cu Kirk Douglas si James Mason. Proiectul nu are inca unda verde, insa acum se deruleaza negocierile privind bugetul. Producatorii i-au oferit lui Fincher 3 luni in care sa vada daca proiectul poate demara sau nu. Mai mult se pare ca cei de la Disney l-au rugat pe acesta sa nu se implice in alte proiecte pe moment.


Fincher inca asteapta o prima versiune a scenariului scris de Steveb Zaillian pentru The Girl Who Played with Fire, a doua parte din seria The Girl With The Dragon Tattoo.

 

Producatorii impreuna cu regizorul au inceput deja castingul, iar primul pe lista este Brad Pitt, care ar trebui sa il interpreteze pe Ned Land, personaj jucat de Kirk Douglas in 1954. Pentru rolul Capitanului Nemo se cauta tot un actor de prima mana, insa mai in varsta.

 

David Fincher a mai lucrat cu Brad Pitt la trei filme exceptionale: Se7en (1995), Fight Club (1999)  si The Curious Case of Benjamin Button (2008).

 


Pitt tocmai a incheiat filmarile la World War Z si lucreaza acum la thrillerul The Counselor, regizat de Ridley Scott si in care ii va avea colegi pe Michael Fassbender, Penelope Cruz, Javier Bardem si Cameron Diaz.
 

 

 


Saptamana viitoare, publicul din Romania il poate vedea pe Brad Pitt in Killing Them Softly, in regia lui Andrew Dominik. Actorul apare in rolul unui asasin platit sa razbune un clan mafiot jefuit in timpul unei partide de poker de doi escroci marunti care „nu stiau in ce se baga”. Filmul a generat o gramada de reactii pozitive la festivalurile de profil din acest an.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies