marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt si Jennifer Aniston au ingropat securea razboiului dupa 7 ani: actorul a sunat-o sa o felicite pentru logodna cu Justin Theroux

Dupa 7 ani de la despartire, Brad Pitt si Jennifer Aniston au ingropat securea razboiului. Actorul de 48 de ani a telefonat-o pe fosta sa sotie sa o felicite pentru logonda acesteia cu iubitul ei, Justin Theroux, informeaza cei de la Mirror.

Brad Pitt si Jennifer Aniston au ingropat securea razboiului dupa 7 ani: actorul a sunat-o sa o felicite pentru logodna cu Justin Theroux

GALERIE FOTO: 30 IMAGINI DIN CARIERA LUI JENNIFER ANISTON!

 

"Brad i-a dat un telefon lui Jennifer Aniston ca sa o felicite pentru logodna ei cu Justin Theroux. Chiar a glumit si a intrebat-o daca trebuie sa isi pasteze o data libera pentru a veni la nunta. Dar el chiar este fericit pentru ea" a spus o sursa apropiata actorului pentru The Mirror.

 

Brad Pitt si Jennifer Aniston au fost casatoriti timp de 5 ani, pana in 2005, cand Brad Pitt s-a indragostit de Angelina Jolie la filmarile pentru "Mr. and Mrs. Smith". La scurt timp, cei doi s-au afisat impreuna, iar la sfarsitul anului trecut s-au logodit. In prezent Brad Pitt si Angelina Jolie au 6 copii, dintre care trei sunt ai cuplului si trei adoptati.

 

Daca Pitt si-a gasit repede fericirea alaturi de Jolie, Jennifer Aniston n-a prea avut noroc in dragoste dupa despartirea de unul dintre cei mai frumosi actori de la Hollywood. Dupa Pitt, a avut relatii cu John Moyer si actorul Vince Vaugh iar presa straina a "cuplat-o" cu Bradley Cooper sau Gerard Butler.

 

Dupa divort, care a fost unul dintre cele mai mediatizate de la Hollywood, Jennifer Aniston a declarat ca a trecut cu greu de despartirea de Brad Pitt, insa se pare ca in acest an si-a gasit fericirea.

 

Pe 10 august, Justin Theroux, actualul iubit al actritei, a cerut-o in casatorie.


 


 

"Justin Theroux a avut parte de o aniversare uimitoare, a primit un cadou minunat de la iubita sa, care a acceptat cererea lui in casatorie", a declarat agentul de presa al actorului pentru revista People.

 

Potrivit aceleiasi publicatii, cei doi actori, care au jucat impreuna in comedia "Cu lumea-n cap/ Wanderlust" (2012), si-au inceput relatia in mai 2011.


Jennifer Aniston filmeaza in aceasta perioada comedia "We're the Millers" cu Ed Helms si Jason Sudeikis ce se va lansa in 2013, in timp ce Justin Theroux care a semnat scenariile pentru "Iron Man 2" si "Tropic Thunder" lucreaza la scriptul pentru o continuare la Zoolander ce va fi regizata de Ben Stiller. Si Brad Pitt are agenda incarcata, filmul sau Killing Them Softly urmand sa intre si in cinematografele din Romania in luna noiembrie.

 

Pitt mai are in proiect 3 filme pentru 2013: "War World Z", regizat de Marc Forster, "12 Years of Slave", regizat de Steve McQuenn si "The Counselor", unde va juca alaturi de Michael Fassbender pentru a treia oara, regia fiind semnata de Ridley Scott.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies