marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt si Shia LaBeouf infrunta nazistii: imagini spectaculoase de pe platourile de la Fury, drama despre Al Doilea Razboi Mondial

Regizorul David Ayer a oferit publicitatii o serie noua de fotografii de pe platourile de filmare ale productiei Fury. Noile imagini prezinta o idee destul de clara despre spectaculozitatea efectelor speciale folosite pentru ecranizarea unei povesti din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Brad Pitt si Shia LaBeouf infrunta nazistii: imagini spectaculoase de pe platourile de la Fury, drama despre Al Doilea Razboi Mondial

Fotografiile ofera elemente de detaliu, fiind surprinse cadre cu soldatii, dar si cu tancurile care sunt folosite in timpul filmarilor.


Fury este regizat de David Ayer (Street Kings, End of Watch) si produs de Sony si QED. Actiunea va avea loc in perioada anilor 40 si se va axa pe experienta unui grup de 5 soldati americani care ataca infanteria nazista cu un tanc numit Fury. O data cu semnarea contractului cu Brad Pitt, Ayer a reusit sa atraga si alte nume importante de la Hollywood, asa cum a facut si Quentin Tarantino cu Inglourious Basterds.
 

 

 


Pentru a intra cat mai bine in atmosfera filmului, regizorul David Ayer i-a trimis pe cei doi actori, impreuna alti trei memebrii ai distributiei intr-o excursie in pustiu, la mijlocul lunii septembrie. "Ayer a vrut sa fie sigur ca sunt 100% concentrati pe ceea ce au de facut. Asa ca i-a trimis in salbaticie, fara telefoane mobile", a declarat o sursa pentru Us Weekly.


 

 

In filmul "Fury", Brad Pitt interpreteaza rolul sergentului Wardaddy, comandantul unui echipaj de cinci soldati de pe un tanc Sherman, care trece in spatele liniilor inamice intr-o misiune deosebit de periculoasa


Premiera filmului a fost anuntata pentru data de 14 noiembrie 2014, in cazul in care etapa de productie va decurge conform planului.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies