marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bradley Cooper este Hoțul de cuvinte, în această seară la Pro Cinema

Povestea unui tânăr scriitor, care gustă din fructele succesului, dar duce o luptă neștiută de nimeni.

Bradley Cooper este Hoțul de cuvinte, în această seară la Pro Cinema
Charismatic, talentat, inteligent, tânărul scriitor Rory Jansen (Bradley Cooper) are toată lumea la picioare, după ce-și publică ultimul manuscris. Este invitat în cele mai înalte cercuri, ține discursuri, e prezent la serate și adulat de toți, mai ales de frumoasa lui soție (Zoë Saldaña).
 
Dar tocmai când se bucură de toți laurii, un bătrând misterios îl găsește pentru a-l confrunta cu revelația că, de fapt, el este adevăratul autor al romanului. Bătrânul îi povestește amintirile frumoase, dar tragice din propria lui tinerețe petrecută la Paris după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, care au dus la crearea cărții. Confruntat cu realitatea că altcineva a plăti prețul pentru adevărul și viziunea poveștii, Rory rămâne tulburat de întrebări esențiale privind creativitatea, ambiția, dar și alegerile morale pe care le-a făcut pentru a-și hrăni aceste impulsuri.

 
Scrisă ca o poveste în poveste, însăși viața lui Rory este o creație ficțională. În spatele tuturor acestora se află, însă, geniul literar din viața reală, Clay Hammond (Dennis Quaid). Sedus de o frumoasă absolventă (Olivia Wilde), ajunge să-i dezvăluie adevărul despre romanul său și nu se poate abține să nu scoată la iveală și câteva indicii care fac legătura între povestea cărții și propriul său trecut secret.


 

 
Filmul „Hoțul de cuvinte“/„The Words“ (2012) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă de la ora 20:30.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies