marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bradley Cooper s-ar putea alatura celor de la Marvel. Ce rol va interpreta actorul in  Guardians of Galaxy 

Dupa ce majoritatea actorilor pentru personajele din Guardians of the Galaxy au fost dezvaluite, singurul semn de intrebare a ramas pentru rolul lui Rocket Raccoon.

Bradley Cooper s-ar putea alatura celor de la Marvel. Ce rol va interpreta actorul in Guardians of Galaxy


Potrivit presei din Statele Unite, aceasta ultima dilema pare sa fie aproape rezolvata, Bradley Cooper fiind cel care se afla in negocieri avansate cu cei de la Marvel pentru rolul lui Rocket.

 

Daca informatia va fi confirmata, acesta va fi primul rol intr-o animatie pentru actorul nominalizat la Oscar, care a devenit cunoscut datorita francizei The Hangover.

 

Portertul lui Rocket Raccoon a fost prezentat la Comic-Con, imaginile dezvaluite aratand un raton in marime naturala, precum cei care apar in gunoiul din spatele casei, fara a fi stilizat deloc asa cum s-a intamplat in alte productii.

 

 

Vin Diesel s-a aflat pe lista celor care ar fi putut sa-i imprumute vocea lui Rocket, insa starul din Fast & Furious a fost ales pentru rolul lui Groot, cel mai bun prieten al lui Rocket.

 

Din distributia filmului The Guardians of Galaxy mai fac parte Chris Pratt, Zoe Saldana (Gamora), Dave Batista (Drax the Destroyer), Glenn Close, Benicio del Toro si Lee Pace.

 

 

The Guardians of the Galaxy reprezinta o echipa de super eroi din viitor care se vor lupta cu o rasa extraterestra malefica, Badoom, ce incearca sa cucereasca Universul. Thanos (pe care l-ati putut vedea scurt la finalul filmului The Avengers) va aparea in film, iar actiunea va conduce catre The Avengers 2, ce nu va aparea mai devreme de 2015.

 

The Guardians of the Galaxy va fi regizat de James Gunn care se va asigura de transformarea acestui proiect intr-un adevarat succes cinematografic. Printre filmele la care James Gunn a contribuit ca regizor si scenarist se numara si Sliher (2006) si Super (2010). Surse din anturajul celor de Marvel au declarat ca acestia au fost cuceriti de sensibilitatea si abilitatea cu care Gunn reuseste sa imbine elementele de comedie cu cele horror.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies