marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini de pe platourile super productiei Guardians of Galaxy: Glenn Close este de nerecunoscut in rolul politistei intergalactice, cum arata fiintele ciudate din film

Cu un an inainte de lansarea oficiala, producatorii au oferit publicitatii primele imagini din superproductia Guardians of the Galaxy.

Primele imagini de pe platourile super productiei Guardians of Galaxy: Glenn Close este de nerecunoscut in rolul politistei intergalactice, cum arata fiintele ciudate din film

 

In fotografiile publicate de cei de la Marvel apar o serie de extraterestrii alergand pe un pod, extraterestrii de culoare rosie, albastra si galbena. Alaturi de acestia apare si Glenn Close, actrita de 66 de ani fiind de nerecunoscut.

 

 

In rolul liderului celor de la Nova Corps, adica politia intergalactica, Glenn Close poarta o masca care ii scoate in evidenta pometii si ochii, in timp ce urechile sunt lipite. Actrita este imbracata intr-un costum ciudat, de culoare gri, cu o vesta conica visinie si benzi identice pe brate.

 

 

 

"Am jucat doar in doua filme independente in aceasta vara. Acum filmez pentru superproductia celor de la Marvel, unde voi fi seful politie galactice. Este o experienta noua care sper ca ma va ajuta sa obtin mai multe roluri in filme care imi plac", a declara Gleen Close la Festivalul de Film Nantucket.

 


 

 

The Guardians of The Galaxy a adunat o sumedenie de vedete in distributie ca Glenn Close, John C. Reilly, Lee Pace, Zoe Saldana, Benicio del Toro si Chris Pratt. The Guardians of the Galaxy reprezinta o echipa de super eroi din viitor care se vor lupta cu o rasa extraterestra malefica, Badoom, ce incearca sa cucereasca Universul. Thanos (pe care l-ati putut vedea scurt la finalul filmului The Avengers) va aparea in film, iar actiunea va conduce catre The Avengers 2, ce nu va aparea mai devreme de 2015.

 

 

 

 

Guardians of the Galaxy va fi regizat de James Gunn care se va asigura de transformarea acestui proiect intr-un adevarat succes cinematografic. Printre filmele la care James Gunn a contribuit ca regizor si scenarist se numara si Sliher (2006) si Super (2010). Surse din anturajul celor de Marvel au declarat ca acestia au fost cuceriti de sensibilitatea si abilitatea cu care Gunn reuseste sa imbine elementele de comedie cu cele horror.

 

 

The Guardians of the Galaxy urmeaza sa fie lansat in cinematografele din SUA incepand 1 august 2014.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies