marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Breaking Bad – Pe cai gresite, unul dintre cele mai populare seriale americane ale momentului, din 1 iulie pe voyo.ro

Breaking Bad, unul dintre cele mai populare si premiate seriale americane, ajunge din 1 iulie pe voyo.ro. Serialul cu Bryan Cranston fascineaza de 4 ani cinefilii si este plasat in topul celor mai originale seriale create vreodata.

Breaking Bad ndash; Pe cai gresite, unul dintre cele mai populare seriale americane ale momentului, din 1 iulie pe voyo.ro

articole relationate


Din 1 iulie, voyo.ro iti aduce online unul dintre cele mai iubite si apreciate seriale din SUA. Breaking Bad, cu Bryan Cranston in rol principal si cu Aaron Paul a primit peste 100 de premii si nominalizari, inclusiv 3 nominalizari la Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de drama.

 

 

Serialul a cucerit publicul prin subiectul cu totul inedit: pe parcursul celor 5 sezoane aflam povestea lui Walter White, un geniu in chimie care a ajuns sa predea in invatamantul de stat. Povestea lui se complica din momentul in care este diagnosticat cu cancer la plamani in forma avansata.

 

Pentru a asigura familiei sale un viitor financiar, Walt decide sa se foloseasca de ce stie pentru a produce si a vinde droguri de o puritate uluitoare. Serialul urmareste transformarea uluitoare a personajului principal, de la un barbat de familie calm si blajin la cel mai feroce si temut criminal.

 

 

Actorul principal joaca astfel doua roluri contradictorii: avem un Walt blajin in sanul propriei familii si un criminal cu numele Heisenberg care pune pe picioare un cartel al drogurilor. Jocul dublu exceptional al lui Bryan Cranston face din acest serial unul aclamat atat de critici, cat si de publicul larg.

Din iulie, Voyo.ro va difuza primele 4 sezoane ale serialului. Imediat dupa lansarea sezonului 5 in Statele Unite, acesta va fi disponibil timp de 1 luna si abonatilor Voyo.
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies