marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Breaking Bad: scenariul ultimului sezon din serial a fost furat

Numai la Hollywood se poate intampla asa ceva. Scenariul ultimului sezon din popularul serial Breaking Bad a fost furat chiar din masina protagonistului, actorul Bryan Cranston.

Breaking Bad: scenariul ultimului sezon din serial a fost furat


Scenariul, care contine secretele din ultimul sezon al acestei productii TV a fost furat din automobilul lui Bryan Cranston, actorul principal al seriei. O sacosa in care se aflau scenariul serialului "Breaking Bad" si o tableta electronica a fost furata in decembrie din automobilul actorului Bryan Cranston, in localitatea Sandia Peak din statul american New Mexico, a anuntat politia din regiunea Bernalillo, informeaza Los Angeles Times.

Un suspect, Xavier Mcafee, in varsta de 29 de ani, a fost interogat vineri, insa scenariul si tableta nu au fost regasite, a anuntat politia americana intr-un comunicat de presa.

De atunci, fanii serialului se tem sa nu apara in mass-media "scurgeri de informatii" despre actiunea din ultimul sezon al show-ului. Unul dintre actorii din serial, Charles Baker, care interpreteaza personajul Skinny Pete, le-a implorat pe persoanele care detin scenariul sa nu ii "tradeze" pe actori dezvaluind intriga din acest ultim sezon.

Serialul Breaking Bad, recompensat de-a lungul anilor cu multe premii importante, prezinta povestea unui profesor de chimie diagnosticat cu cancer pulmonar in stadiu terminal, care decide sa amenajeze un laborator clandestin de metamfetamine pentru a putea sa isi intretina familia, devenind astfel un personaj important din traficul de droguri. Cel de-al cincilea sezon al serialului, care va fi si ultimul, va fi difuzat incepand din 15 iulie pe micile ecrane din Statele Unite.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies