marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Britanicii au ales: Emma Watson si Benedict Cumberbatch, cele mai sexy staruri de film. Ce alti actori se afla in top

Benedict Cumberbatch si Emma Watson au fost desemnati cele mai sexy staruri de film din lume de catre cititorii revistei britanice Empire. Astfel, britanicii si-au ales cele mai sexy actrite si cei mai sexy actori.

Britanicii au ales: Emma Watson si Benedict Cumberbatch, cele mai sexy staruri de film. Ce alti actori se afla in top


Potrivit unui top realizat de Empire Online, cei doi actori au castigat lupta cu nume mari de la Hollywood, surclansandu-i pe Ryan Gosling, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson sau Mila Kunis.


Dupa ce a devenit celebra datorita rolului lui Hermoine Ganger din seria Harry Potter, Emma Watson s-a transformat intr-o tanara fermecatoare si atragatoare, tinutele sale sexy si in acelasi timp pline de bun gust ajutand-o sa ajunga pe primul loc in topul celor mai sexy staruri feminine din lume.


De cealalta parte, Benedict Cumberbatch s-a declarat amuzat de noul statut, caracterizand ideea de a avea sex appeal ca fiind "foarte amuzanta". In ciuda parului ciufulit, a stilului vestimentar haotic si a indiferentei fata de femei, starul din Shelock a fost preferat de cei peste 50.000 de cititori.


TOP 10 cei mai sexy actori
1. Benedict Cumberbatch
2. Tom Hiddleston
3. Henry Cavill
4. Ryan Gosling
5. Robert Downey Jr
6. Chris Hemsworth
7. Robert Pattinson
8. Michael Fassbender
9. Hugh Jackman
10.Bradley Cooper


TOP 10 cele mai sexy actrite

1. Emma Watson
2. Scarlett Johansson
3. Jennifer Lawrence
4. Kristen Stewart
5. Anne Hathaway
6. Emma Stone
7. Mila Kunis
8. Natalie Portman
9. Angelina Jolie
10.Zoe Saldana


Prezenta la premiera de la New York a filmului Gravity, Emma Watson a explicat ca cea mai mare teama a sa este sa nu se transforme intr-o alta persoana: "Cel mai amuzant lucru despre frumusete este legat de faptul ca trebuie sa ai grija sa nu ajungisa semeni cu altcineva, mai ales in industria cinematografica".


"Le admir pe actritele din Franta deoarece pe covorul rosu arata uman, nu sunt machiate strident si nici nu se transforma in roboti", a adaugat Emma Watson.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies