marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Gwyneth Paltrow, numita cea mai frumoasa femeie din lume in 2013 de revista People: "Va bateti joc de mine?"

Gwyneth Paltrow are de ce sa se bucure. Iron Man 3 tocmai se lanseaza in cinematografele din intreaga lume, iar actrita tocmai a fost numita de revista People cea mai frumoasa femeie din lume.

Gwyneth Paltrow, numita cea mai frumoasa femeie din lume in 2013 de revista People: Va bateti joc de mine?

 

GALERIE FOTO 30 de imagini din cariera lui Gwyneth Paltrow

 

Actrita din Iron Man 3 a dezvaluit pentru Huffington Post ca a fost complet uimita de acest titlu si ca nu se astepta deloc la asta. "Cand am auzit ca voi aparea pe coperta People ca cea mai frumoase femeie din lume, am crezut ca cineva imi face o gluma proasta. Prima reactie a fost: va bateti joc de mine? Am citit emailul respectiv de trei ori. Coperta People a ajuns iconica in cultura americana, asa ca sunt uimita si coplesita."

 

Paltrow a mai spus ca in afara evenimentelor mondene, este o femeie obisnuita, care se imbraca in blugi si tricou. "Sotul meu rade de mine si spune ca atunci cand ma aranjez pentru covorul rosu ma transform complet <<Wow, esti Gwyneth Paltrow".

 

Actrita de 40 de ani este recunoscuta pentru regimul alimentar si stilul de viata sanatos, iar recent si-a lansat o carte despre cum sa gatesti sanatos. Insa, cel mai important proiect este lansarea filmului Iron Man 3, care se anunta a fi un succes atat in randul criticilor, care s-au declarat vrajiti de noile aventuri ale lui Tony Stark, dar si in randul fanilor. Astepatrile producatorilor sunt foarte mari, iar Iron Man 3 este primul candidat din acest an la incasari de 1 miliard de dolari.

 

Anul trecut, actrita  a fost numita cel mai bine imbracata femei din lume, tot de revista People. In top se mai afla actrite ca Kerry Washington (locul 2), Amanda Seyfried (locul 3), Zooey Deschanel (locul 4) Jane Fonda (locul 5), Jennifer Lawrence (locul 6), Halle Berry (locul 8), Drew Barrymore  (locul 9).

 

 

Iron Man 3, noul film al lui Gwyneth Paltrow se lanseaza si in cinematografele din Romania pe 26 aprilie 2013. Iron Man 3 aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna.Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas. Incoltit din toate directiile, Stark este obligat sa supravietuiasca de unul singur si sa se bazeze pe inventivitatea si instinctele sale pentru a-i proteja pe cei dragi. In drumul sau, Stark descopera raspunsul la intrebarea care il bantuie in secret de multa vreme: omul face costumul sau costumul il face pe om.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies