marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bryan Singer a renuntat la personajul interpretat de Anna Paquin. De ce nu va mai aparea Rogue in X-Men: Days of Future Past

Anna Paquin nu va aparea in X-Men: Days of Future Past, regizorul Bryan Singer renuntand la personajul sau, Rogue, cu toate ca aceasta a filmat o scena pentru film.

Bryan Singer a renuntat la personajul interpretat de Anna Paquin. De ce nu va mai aparea Rogue in X-Men: Days of Future Past

Aflat la momentul in care productia se monteaza, Bryan Singer a ales sa elimine personajul interpretat de starul din True Blood, desi aceasta a fost prezenta la filmarile pentru secventa in care este salvat Magneto.

 

Bryan Singer a explicat motivul pentru care a ales sa faca acest lucru, adaugand ca probabil pe varianta de DVD, Rogue va putea fi vazuta.

"Este o secventa foarte buna si probabil va fi pe DVD. Dar ca multe lucruri care se intampla la procesul de editare, doar anumite scene raman pentru a face ca totul sa mearga asa cum trebuie. Chiar daca ea este prezenta in aceea parte, nu va aparea", a declarat Singer.

 

Regizorul a tinut sa puncteze faptul ca decizia sa nu are nici o legatura cu actrita Anna Paquin, adaugand ca i-ar face placere sa colaboreze cu ea si in viitor. Singer deja a anuntat-o pe vedeta despre hotararea sa, aceasta declarand ca "intelege perfect ce s-a intamplat".

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.

 

X-Men: Days of Future Past are un scenariu scris de Simon Kinberg iar distributia ii va readuce pe Michael Fassbender, James McAvoy si Jennifer Lawrence in rolurile mutantilor principali, dar si celebrii actori din seria originala: Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen, Halle Berry, Ellen Page. 

De la premiera din anul 2000, cele 5 filme, X-Men, X2: X-Men United, X-Men: The Last Stand, X-Men Origins: Wolverine si X-Men: First Class au obtinut incasari mondiale de peste 1.8 miliarde de $ potrivit box-officemojo.com.

 

X-men: Days of Future Past se lanseaza si in Romania, incepand cu 23 mai 2014.



Galerie foto


Modifică setările cookies