marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

X-men: Days of Future Past: Magneto este cel care l-a ucis pe Kennedy? Unul dintre cele mai asteptate filme din 2014 are parte de o campanie geniala de promovare

Producatorii lui X-men Days of Future Past au lansat un nou clip din campania de promovare a filmului. Teaserul este cel mai fascinant de pana acum, pentru ca prezinta o teorie incredibila: Magneto l-a ucis pe John F. Kennedy.

X-men: Days of Future Past: Magneto este cel care l-a ucis pe Kennedy? Unul dintre cele mai asteptate filme din 2014 are parte de o campanie geniala de promovare


X-men:Days of Future Past se anunta un film cel putin interesant, captivant si care abordeaza mai multe teme decat isi imaginau fanii. Pe langa axa temporala si calatoria in timp, fanii au acum un alt subiect de discutat, dupa ce noul clip lansat il anunta pe Magneto ca posibilul asasin al presedintelui John F. Kennedy. Tematica aleasa in film nu este intamplatoare, anul acesta implinindu-se 50 de ani de la asasinarea celui de-al 35-lea presedinte american.


In lumea filmului celor de la Marvel, Magneto ar fi cel responsabil de uciderea presedintelui american. Super eroul isi foloseste puterile sale pentru a schimba traiectoria glontului tras de Lee Harvey Oswald. Magneto este gasit vinovat si pus in spatele gratiilor, insa cat timp va ramane inchis ramane de vazut...
 

 

 


Pentru promovare, producatorii au lansat un site special The Bent Bullett, cu o campanie intreaga dezolvtata pe acest subiect, inainte cu 6 luni ca filmul sa intre in cinematografe.

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.


 

X-Men: Days of Future Past are un scenariu scris de Simon Kinberg iar distributia ii va readuce pe Michael Fassbender, James McAvoy si Jennifer Lawrence in rolurile mutantilor principali, dar si celebrii actori din seria originala: Sir Patrick Stewart, Sir Ian McKellen, Halle Berry, Ellen Page.  


X-men: Days of Future Past se lanseaza si in Romania, incepand cu 23 mai 2014.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies