marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Buget de 150 milioane de dolari pentru Iron Man 3. Vezi cum ar putea arata filmul

Fostul regizor de la Iron Man, Jon Favreau, si actorul Robert Downey Jr. au dezvaluit primele detalii din viitorul Iron Man 3, ce va fi regizat de Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang).

Buget de 150 milioane de dolari pentru Iron Man 3. Vezi cum ar putea arata filmul

Pentru cei care nu stiau Tony Stark se intoarce in 2013. Se pare ca noua productie nu va mai fi cu doi oameni in costume metalice care se lupta unul cu celalalt, ci va exista un singur erou si vor lipsi antagonistii cu superputeri. La scenariu va lucra si Downey Jr. 


Downey Jr. sustine ca partea cea mai dificila atunci cand vine vorba de partea a treia din Iron Man este negocierea cu Jon Favreau care spune ca daca The Freak ( un personaj din comicbookul Iron Man) nu apare, refuza rolul.  The Freak este un alte ego al lui Happy Hogan un prieten al lui Iron Man.


Filmul va avea un buget de peste 150 milioane de dolari, insa tinand cont de faptul ca ultimul film a atins costuri de aproape 200 de milioane de dolari, acesta ar putea creste.

 

"Am vrut sa deschidem Iron Man 2 cu o scende de sex intre Tony Stark si Peper Potts care sa fi fost centrata mai mult pe ciudatenia momentului, dar nu a mai intrat in film"  a dezvaluit regizorul Jon Favreau. Robert Downey Junior a povestit o alta scena care nu a mai intrat in film: Tony Stark , beat renuntand la o misiune.

Ultimul Iron Man a avut incasari mondiale de aproape 630 milioane de dolari.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies