marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai socant film de groaza INTERZIS in Anglia! Vezi trailerul si povestea sa!

Americanii l-au numit acum un an cel mai socant film facut vreodata, in 2011 se intoarce cu partea a doua iar in Marea Britanie a fost deja interzis.

Cel mai socant film de groaza INTERZIS in Anglia! Vezi trailerul si povestea sa!

articole relationate

The Human Centipede II sau Miriapodul Uman II - filmul horror al lui Tom Six a fost interzis in Anglia de Consiliul Britanic de Clasificare a Filmului! Englezii s-au temut ca filmul le poate face rau spectatorilor - "este extrem de violent si obscen" au declarat reprezentantii organizatiei citati de revista Total Film.

"The Human Centipede I" spune povestea unui medic german care vrea sa realizeze un miriapod din oameni. Acesta uneste victimele sale prin gura si anus, pe cale chirugicala.


In 2010, filmul a declansat un scandal urias - cinematografele si-au avertizat clientii sa nu manance nimic inainte de a vedea acest film, intrucat dupa vizionarea peliculei, multi s-au dus direct sa vomite.


Partea a II-a care se va lansa in acest an spune povestea unui om care devine obsedat sexual de o inregistrare pe DVD a primei parti si care se gandeste sa tranforme ideea din film  in practica. Se pare ca protagonistul este excitat sexual de spectacolul degradarii totale, umilirea, mutilarea, tortura si uciderea victimelor. Prezentarea explicita a reactiilor personajului vor leza integritatea privitorilor, chiar daca sunt adulti - au considerat cei de la Consiliul Britanic de Clasificare a Filmului.
 

Inainte de realizarea primei parti multe actrite au refuzat rolurile pentru ca li s-a facut rau cand citeau scenariul. Prima parte a filmului The Human Centipede (First Sequence) a fost facuta cu un buget de 1.5 milioane de euro si nimeni nu se astepta la un asemenea succes. Primul trailer al filmului a adunat 10 milioane de accesari pe YouTube, iar proiectiile din Los Angeles s-au tinut cu casa inchisa.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies