marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Californication: cu cate femei s-a culcat David Duchovny in serial

Americanii mai au de asteptat pana in 2014, cand vor vedea cel de-al saptelea sezon al serialului Californication, difuzat de Showtime. Fanii vor avea din nou ocazia sa vada aventurile carismaticului David Duchovny (X-Files), in rolul unui scriitor a carui viata este condusa de vicii.

Californication: cu cate femei s-a culcat David Duchovny in serial


In cei 6 ani de cand a fost lansat pe micile ecrane, Californication, creat de Tom Kapinos, cu David Duchovny, Natascha McElhone, Evan Handler si Madeline Zima in distributie, a reusit sa isi creeze o baza solida de fani, care au ramas fideli serialului, asta datorita umorului, dar si a numeroaselor scene de sex.

 

Show-ul urmareste viata excentricului Hank Moody, un scriitor din Los Angeles, aflat intre doua crize: cea a inspiratiei si cea a varstei de mijloc. In timp ce incearca sa isi refaca viata si sa o cucereasca pe iubirea vietii sale, Karen, interpretata de Natascha McElhone, cu care are un copil, Hank Moody traieste pe muchie de cutit, intre sex, droguri si mult alcool.

Serialul a primit 6 nominalizari la Globurile de Aur, dintre care 4 au fost pentru David Duchovny. Actorul a castigat o singura data, pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie, in 2008.  Hank Moody a devenit unul dintre cele mai indragite personaje de pe TV, atat de publicul feminin, pentru latura romantica a acestuia, dar si de publicul masculin, pentru nenumaratele sale cuceriri.

Cei de la Huffington Post s-au amuzat si au numarat cu cate femei s-a culcat Hank Moody in serialul Californication, in cele 5 sezoane difuzate pana acum. Raspuns corect? 26 de femei. Serialul a fost foarte bine primit de critici, desi au fost boicotat de catre publicul mai conservator, care a spus ca serialul denigreaza femeile si ca este vulgar.

Vezi video aici


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies