marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Californication: serialul cu David Duchovny se incheie defintiv dupa sezonul 7

Serialul de televiziune "Californication", care il prezinta in rolul principal pe actorul american David Duchovny, se va incheia in 2014, dupa difuzarea celui de-al saptelea sezon.

Californication: serialul cu David Duchovny se incheie defintiv dupa sezonul 7

 

Serialul TV "Californication" se incheie dupa difuzarea celui de-al saptelea sezon, anunta Hollywood Reporter. Ultimele 12 episoade ale serialului de televiziune "Californication", care prezinta viata unui romancier ce sufera de un blocaj de inspiratie si de o criza a varstei a doua, vor fi difuzate incepand din 14 aprilie 2014, informeaza contactmusic.com.


Serialul a primit 6 nominalizari la Globurile de Aur, dintre care 4 au fost pentru David Duchovny. Actorul a castigat o singura data, pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie, in 2008.  Hank Moody a devenit unul dintre cele mai indragite personaje de pe TV, atat de publicul feminin, pentru latura romantica a acestuia, dar si de publicul masculin, pentru nenumaratele sale cuceriri.

 

 

 

 

 


Show-ul urmareste viata excentricului Hank Moody, un scriitor din Los Angeles, aflat intre doua crize: cea a inspiratiei si cea a varstei de mijloc. In timp ce incearca sa isi refaca viata si sa o cucereasca pe iubirea vietii sale, Karen, interpretata de Natascha McElhone, cu care are un copil, Hank Moody traieste pe muchie de cutit, intre sex, droguri si mult alcool.

 

 

 

In cei 6 ani de cand a fost lansat pe micile ecrane, Californication, creat de Tom Kapinos, cu David Duchovny, Natascha McElhone, Evan Handler si Madeline Zima in distributie, a reusit sa isi creeze o baza solida de fani, care au ramas fideli serialului, asta datorita umorului, dar si a numeroaselor scene de sex. In cele sase sezoane difuzate pana in prezent, serialul "Californication" a atras in distributia sa nume precum Rob Lowe, Michael Ealy, fiica rockerului Lenny Kravitz, tanara Zoë, si Tommy Lee, tobosarul trupei Mötley Crüe.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies