marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cameron Diaz: “Rolul din Ingerii lui Charlie mi-a schimbat viata!”

 De la fumatoare inraita, consumatoare devotata de fast food (cel putin doua portii pe zi) si iubitoare de sedentarism, la guru al fitness-ului si specialista in nutritie sanatoasa – aceasta este calea pe care a parcurs-o Cameron Diaz, actrita nominalizata la 4 premii Globul de Aur. Iar ceea ce a declansat aceasta transformare a fost rolul din “Ingerii lui Charlie”.

Cameron Diaz: Rolul din Ingerii lui Charlie mi-a schimbat viata!

articole relationate

Saptamana filmelor de actiune la Pro Cinema

Saptamana filmelor de actiune la Pro Cinema

 Cameron Diaz recunoaste ca inainte de a primi acest rol nu prea avea grija de corpul ei. Insa cele opt ore de antrenament zilnic, sapte zile pe saptamana, timp de trei luni au facut-o initial sa se lase de fumat, apoi sa ia lectii de arte martiale si sa faca antrenament constant la sala. Schimbarea s-a produs pe cand Diaz avea 27 de ani, iar acum, cand actrita are 41 de ani este recunoscatoare ca a experimentat acel regim dur de viata.


 

 

In prezent, Cameron Diaz, care a publicat deja o carte privind nutritia sanatoasa si sportul – Body Book - merge la sala de trei, sau cinci ori pe saptamana si face exercitii de forta, cardio, Pilates si pentru tonifierea bratelor si picioarelor. Iar dieta sa cuprinde un mic dejun bogat in carbohidrati care-I furnizeaza energia pentru intreaga zi, trecand apoi la un regim ce contine mai mult proteine si legume.


   

Telespectatorii Pro Cinema o pot urmari pe Cameron Diaz in “Ingerii lui Charlie” azi, la Filmul de 10!.   


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies