marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

The Other Woman: Cameron Diaz, Kate Upton si Leslie Mann se razbuna pe Nikolaj Coster-Waldau in primul trailer pentru comedia spumoasa

Cameron Diaz, Kate Upton si Leslie Mann pun se razbuna pe Nikolaj Coster-Waldau, un sot infidel, cu 2 amante, in primul trailer pentru comedia The Other Woman.

The Other Woman: Cameron Diaz, Kate Upton si Leslie Mann se razbuna pe Nikolaj Coster-Waldau in primul trailer pentru comedia spumoasa

 

Nick Cassavettes, regizorul celebrului film The Notebook, adorat de milioane de femei, revine in atentie cu o comedie plina de vedete. Primul trailer o infatiseaza pe Cameron Diaz in rolul unei femei care se indragosteste de un barbat atragator, interpretat de Waldau, dar descopera nu doar ca este casatorit, dar si ca mai are inca o amanta.

 

 

 

Kate Upton a facut furori in imaginile din trailer in rolul unei amante atractive intr-o comedie despre un sot usuratic, jucat de starul din Game Of Thrones Nikolaj Coster-Waldau. "Ce sani are" este remarca lui Cameron Diaz atunci cand o vede pentru prima data in film.

 

 

Kate, in varsta de 20 de ani, a mai aparut in Tower Heist si The Three Stooges, in rolul unei maicute. Scenele au fost extrem de controversate si criticate de fani pentru ca isi bat joc de Biserica.

 

Diaz joaca rolul prietenei iar Mann cel al sotiei. Ele comploteaza impreuna dupa ce descopera ca ambele sunt inselate cu frumoasa blonda. Filmul este regizat de Nick Cassavettes.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies