marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Când ispita nu mai e doar un secret amoros, ci subiectul unei crime oribile

Între prietenie și trădare, secretul a cinci prieteni ajunge să-i bântuie și să-i învrăjbească.

Când ispita nu mai e doar un secret amoros, ci subiectul unei crime oribile
Cinci bărbați însurați (Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller, Eric Stonestreet și Matthias Schoenaerts) închiriază împreună un loft în centrul orașului, pe care îl transformă într-un loc al plăcerilor interzise și al fanteziilor dincolo de orice limită. Fără vizite suspecte la hotel, fără cheltuieli dubioase de pe card și, mai ales, fără ca soțiile lor să bănuiască ceva.

Fiecare dintre cei cinci prieteni e liber să-și trăiască aventurile departe de ochii nevestei și în cel mai elegant loc posibil.

Însă fanteziile lor se transformă în cel mai negru coșmar, atunci când unul dintre ei descoperă cadavrul unei femei în apartament și își dau seama că unul dintre ei e sigur implicat în acea crimă. 



Dar cine avea cheia în acea seară? Cine era Anne Morris (Rachael Taylor), femeia care zăcea fără viață, dezbrăcată și încătușată de pat? Și, mai ales, de ce să se fi complicat vreunul dintre ei cu o crimă? Ori poate au vrut să-și însceneze unul altuia un asemenea act grotesc?

Și, pe măsură ce fiecare investighează pe cont propriu cazul, ies la iveală tot felul de minciuni, confuzii și detalii înfiorătoare despre fiecare relație în parte.

 

 
Filmul „Ispita“/„The Loft“ este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seară de la ora 23:00.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies