marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cannes 2013, un festival al starurilor: ce vedete sunt asteptate pe covorul rosu

Pe langa pleiada de filme bune care vor fi vizioante in premiera la Cannes, cel mai prestigios festival de film din lume este si o ocazia pentru a reuni cele mai mari staruri din lume. In 2013, Hollywood-ul se muta la Cannes, la editia din acest an fiind asteptate staruri de prima mana de la Leonardo DiCaprio si pana la Michael Douglas.

Cannes 2013, un festival al starurilor: ce vedete sunt asteptate pe covorul rosu

 

GALERIE FOTO Starurile asteptate pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Cannes 2013

 

In acest an, cele mai mari vedete de la Hollywood vor fi prezente la Cannes pentru a-si lansa noile filme. Leonardo DiCaprio, Michael Douglas, Marion Cotillard, Emma Watson, Benicio del Toro, Ryan Gosling, Matt Damon sunt doar cateva dintre marile nume care vor pasi pe covorul rosu. Festivalul de Film de la Cannes din acest an se va desfasura in perioada 15-26 mai, iar presedintele acestei editii este nimeni altul decat regizorul Steven Spielberg.

 

 

 

 

 

Ryan Gosling vine la Cannes sa isi prezinte noul film, Only God Forgives, aflat in competitie pentru marele premiu Palme d'Or. Only God Forgives, regizat de Nicolas Windign Refn este unul dintre cele mai violente filme din acest an si prezinta povestea unui barbat care conduce un club de box in Bangkok, insa afacerile murdare ale familiei il vor aduce in niste situatii limita.

 

 

The Great Gastby il aduce in prim plan pe Leonardo DiCaprio. Noul film al regizorului Baz Luhrmann deschide editia din acest an si promite un univers 3D fascinant si o lume stralucitoare.

 


 

Matt Damon si Michael Douglas vor veni sa isi prezinte unul dintre cele mai controversate filme din carierele lor, Behind The Candelabra, ultimul proiect din cariera regizorului Steven Soderbergh. Emma Watson vine si ea la Cannes cu The Bling Ring, o drama despre lumea adolescentilor, regizata de Sofia Coppola. Pelicula va fi vizionata in deschiderea sectiunii un Certain Regard.

 

 

 

Marion Cotillard revine pe Crozeta cu un nou film, Blood Ties, in care mai joaca Mila Kunis, Zoe Saldana, Clive Owen, Matthias Schoenaerts. Filmul este regizat de sotul actritei, Guillaume Canet.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies