marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Captain America: Civil War, record de incasari in primul weekend. Superproductia Marvel a avut unul dintre cele mai bune debuturi din istorie

'Captain America: Civil War', cea mai recenta productie a studiourilor Marvel in care supereroii 'Avengers' se infrunta intre ei, s-a clasat in fruntea box office-lui din SUA si Canada, inca de la premiera sa in acest weekend, potrivit cifrelor publicate duminica de Exhibitor relations citata de AFP.

Captain America: Civil War, record de incasari in primul weekend. Superproductia Marvel a avut unul dintre cele mai bune debuturi din istorie

 

In loc sa salveze planeta, de data aceasta supereroii 'Avengers' se scindeaza in jurul ideii de a sti daca trebuie sau nu sa fie controlati de Natiunile Unite. Ei se impart in doua tabere, una reunita in jurul lui Captain America si alta in jurul lui Iron Man.  Este vorba de al cincilea cel mai bun start in primul weekend din toate timpurile in America de Nord si de cea mai buna premiera a anului 2016 in materie de incasari, potrivit lui Paul Dergarabedian, expert al companiei de specialitate ComScore.

Superproductia Marvel a avut incasari de 181,8 de milioane de dolari in acest prim weekend, furandu-i primul loc pe podium lui Mowgli si tovarasilor sai din "Cartea Junglei".
 


 

Dupa ce a stat patru saptamani pe primul loc, filmul de animatie al lui Disney coboara astfel pe locul al doilea. Filmul a avut incasari de 21,87 de milioane de dolari in acest weekend (284,98 de milioane in total). Potrivit lui Dergarabedian, filmul a acumulat 776,2 de milioane de dolari la nivel mondial.
 

La mare distanta, cu incasari de 9 milioane de dolari in trei zile (20,72 de milioane in doua saptamani), se afla filmul "Mother's Day", cu Jennifer Aniston si Julia Roberts, care se claseaza pe a treia pozitie. Aceasta drama de familie cu accente comice a intrat in weekendul trecut direct in top, pe locul patru.

 

"The Huntsman: Winter's War", cea mai recenta adaptare a celebrului basm "Alba ca Zapada" al fratilor Grimm, avand-o in distributie pe actrita Charlize Theron, coboara un loc, cu incasari de 3,57 de milioane de dolari (40,36 de milioane in trei saptamani).

Filmul "Keanu", o comedie in regia lui Peter Atencio, in care un grup de prieteni simuleaza o operatiune de trafic de droguri pentru a recupera o pisica sechestrata - a acumulat 3 milioane de dolari (15,10 milioane in doua saptamani) clasandu-se pe locul cinci.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies