marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noul Spider-Man isi va face debutul in Captain America: Civil War. Cine este actorul favorit in locul lui Andrew Garfield si care este viitorul francizei

Spider-Man este unul dintre cei mai indragiti super eroi Marvel, dar, din pacate, in cinematografie, batalia dintre studiouri a reusit sa-l puna in umbra fata de ceilalti super eroi. Toate acestea se pot schimba de cand Marvel si Sony au ajuns la o intelegere.

Noul Spider-Man isi va face debutul in Captain America: Civil War. Cine este actorul favorit in locul lui Andrew Garfield si care este viitorul francizei

Oficial, au inceput filmarile la Captain America: Civil War, un film extrem de important pentru urmatoarea etapa in programul Marvel. Mai mult, acesta va fi primul film produs de Disney si Marvel in care apare si Spider-Man. Fanii si-au dorit de ani sa il revada pe Spider-Man in echipa Avengers, asa cum s-a intamplat la un moment dat in benzile desenate, dar lupta dintre Sony si Marvel a impiedicat acest lucru.

 

Dupa franciza cu Tobey Maguire, au urmat inca doua filme, The Amazing Spider-Man, cu Andrew Gardield, in rolul principal, in care erau prezentate evenimente din perioada adolescentei lui Peter Parker.

 

 

Andrew Garfield nu il va mai juca pe Spider-Man, iar planurile pentru super erou s-au schimbat. In Captain America: Civil War, Spider-Man va avea o aparitie cameo, care sa il introduca in urmatoarele filme. Cei de la Collider scriu ca favorit in locul lui Garfield este Asa Butterfield, pustiul minune de la Hollywood, cunoscut pentru rolurile din "Hugo" al lui Martin Scorsese si "Ender's Game".

 

 

Primul film de sine statator cu noul Spider-Man se va lansa in 2017, dar pana atunci va avea o scurta aparitie in Captain America: Civil War. Surse apropiate studiourilor au declarat ca in acest moment cei de la Marvel vor sa inceapa negocierile si Asa Butterfield este favoritul pentru acest rol, intre alte nume ca Nat Wolff (The Fault in Our Stars), Tom Holland (The Impossible), Timothee Chalamet (Interstellar) sau Liam James (The Way Way Back). Insa, fanii pot avea surprize si un alt actor din lista sa primeasca rolul.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies