marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Captain America: The Winter Soldier, primele imagini cu Scarlett Johansson si Samuel L. Jackson de la filmari

Filmarile pentru Captain America: The Winter Soldier au inceput, asa ca au aparut primele imagini de pe platouri cu  Scarlett Johansson si Samuel L. Jackson in rolurile Natashei Romanoff, respectiv Nick Fury.

Captain America: The Winter Soldier, primele imagini cu Scarlett Johansson si Samuel L. Jackson de la filmari


Dupa recordul inregistrat de filmul The Avengers, universul super eroilor Marvel se bucura de un succes pe care nu l-a mai cunoscut pana acum. Urmatoarele pelicule marca Marvel includ Iron Man 3, lansat in aceasta perioada si Thor 2 si Captain America 2, care momentan se afla in faza de productie.
 

In primele imagini de la filmari, fanii au ocazia sa ii vada pe Scarlett Johnasson si Samuel L. Jackson. Actrita s-a revopsit roscata, insa pare sa fi slabit si nu mai are formele voluptoase cu care a cucerit milioane de fani.


Samuel L. Jackson a fost surprins cu machiajul deja aplicat si cu o vanataie imensa pe cap, ceea ce poate insemna ca directorul Nick Fury va fi cu siguranta implicat intr-o lupta.


Captain America: The Winter Soldier se va axa pe dificultatea Capitanului America de a se integra in noua cultura. El va fi ajutat de agentul Romanoff pentru a salva inca o data planeta de la distrugere. Alti actori care sunt confirmati pentru noul film sunt Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders si legendarul Robert Redford, care va interpreta rolul unui agent S.H.I.E.L.D.
 


Scenariul este scris de  Christopher Markus si Stephen McFeely, care au declarat in 2011 ca vor include si flashback-uri din Al Doilea Razboi Mondial, dar ca majoritatea actiunii va avea loc in America zilelor noastre.


Filmul este regizat de Anthony si Joe Russo, iar filmarile au loc momentan in Los Angeles. Premiera a fost stabilita pentru 4 aprilie 2014, dar poate suferi schimbari in functie de cat de repede se incheie etapa de productie.

 

 

 

Sursa foto: Splash

 



Modifică setările cookies