marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Redford: legendarul actor, dorit in Captain America: The Winter Soldier, ce rol ar putea juca starul american

Celebrul actorul american trece de la Sundance la SHIELD. Robert Redford se afla in negocieri cu cei de la Marvel pentru a jucat in Captain America: The Winter Soldier, scrie Collider.com

Robert Redford: legendarul actor, dorit in Captain America: The Winter Soldier, ce rol ar putea juca starul american


Actorul de 76 de ani ar putea juca rolul unui sef in cadrul S.H.I.E.L.D. in urmatorul film Captain America. Decizia este una mai mult decat surprinzatoare, mai ales ca Redford nu obisnuieste sa joace in blockbustere, preferand filmele independente. Daca Redford va accepta rolu, aceasta ar putea fi cea mai mare lovitura data de cei de la Marvel.


In ultimii ani, Redford a ales putine proiecte, toate filme indepedente, si majoritatea le-a regizat. Ultimul film in care a jucat si nu a fost regizat de el a fost Spy Game (2001) al regizorului Tony Scott. Robert Redford a fost unul dintre cei mai mari actori ai anilor '60 - '70, iar unul dintre cele mai cunoscute roluri ale sale este cel din "Butch Cassidy si Sundance Kid", film in care a jucat alaturi de Paul Newman. Robert Redford a jucat in peste 30 de filme, printre care se numara clasicele "Cacialmaua" (1973), "Marele Gatsby" (1974), "Cele trei zile ale condorului" (1975), "Toti oamenii presedintelui" (1976), "Departe de Africa" (1985).


Incepand cu anii 1980, Robert Redford a trecut de multe ori in spatele camerei de filmat, fiind in prezent un regizor foarte apreciat. in 1981, lungmetrajul "Oameni obisnuiti" i-a adus doua premii Oscar, inclusiv pentru regie.

O buna parte din activitatea actorului-regizor este dedicata Festivalului  Sundance, infiintat de el in 1981, ce are ca scop sprijinirea si dezvoltarea scenaristilor si regizorilor in afirmare, care dovedesc potential. Acelasi institut organizeaza, anual, un festival al noii cinematografii independente - Tribeca.
 

 

 

 

 

"Captain America: The Winter Soldier" care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in aceasta vara incasari de 1.4 miliarde de $. S.H.I.E.L.D. este o agentie guvernamentala si de spionaj prezenta constant in universul Marvel. In The Avengers, Samuel L. Jackson era reprezentatul agentiei.


Din primele zvonuri, scenaristii Jack Kirby si Joe Simon vor crea noua poveste in jurul lui Bucky Barnes, bunul prieten al Capitanului America ( Chris Evans) recuperat de rusi in urma accidentului de tren din Captain America: The First Avenger. Acesta este readus la viata, spalat pe creier si transformat pe jumatate in robot-asasin pentru a fi trimis in misiuni criminale. In primul film Bucky Barnes a fost jucat de romanul Sebastian Stan.

 


 


Galerie foto


Modifică setările cookies