marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Captain America continua aventurile cu un al treilea film din franciza: cine il va regiza

Captain America: The Winter Soldier urmeaza sa fie lansat in cinematografe in aceasta primavara, pe 4 aprilie. Cei de la Marvel au anuntat faptul ca va exista si un al treilea film de sine statator cu super eroul interpretat de Chris Evans, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Captain America continua aventurile cu un al treilea film din franciza: cine il va regiza

Studiourile Marvel sunt in negocieri cu Anthony Russo si Joe Russo, cei care au regizat  Captain America: The Winter Soldier, pentru ca acestia sa revina la carma filmarilor in partea a treia.
 

Inca nu au ales scenaristul, dar Marvel vor sa ii convinga pe regizori sa se implici si in povestea celui de-al treilea film. De obicei, studioul asteapta sa vada cifrele de box-office din primul weekend si apoi decid daca fac o continuare, dar acum producatorii par siguri de succesul filmului.

 

 

Chris Evans va reveni in costumul lui Captain America, mai noteaza Hollywood Reporter. Primul film din serie a avut incasari mondiale de 370 de milioane de dolari. In al doilea film, eroul negativ central va fi interpretat de Sebastian Stan. Actorul roman a aparut si in prima parte, insa povestea personajului sau este dusa intr-o noua directie.
 

 

 

Captain America: The Winter Soldier este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de $. Daca povestea din primul film era plasata in timpul celui De Al Doilea Razboi Mondial, actiunea este plasata de aceasta data in prezent, in conexiune cu actiunea din The Avengers. Captain America ii are alaturi pe frumoasa Black Widow (Scarlett Johansson) si pe Nick Fury (Samuel L. Jackson) si incearca sa se adapteze la lumea noua in care se afla, dar si la pericolele iminente care ameninta sa o distruga.

 

 

 

in Romania, Captain America: The Winter Soldier intra in cinematografe din 4 aprilie 2014.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies