marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Carey Mulligan: actrita din The Great Gatsby, favorita sa o joace pe Hillary Clinton intr-un film biografic

Scarlett Johansson, Jessica Chastain si Emma Stone sunt cateva dintre dintre actirtele care se lupta pentru unul dintre cele mai dorite roluri ale momentului. Insa, producatorii o doresc pe Carrey Mulligan pentru a o juca pe Hillary Clinton in "Rodham."

Carey Mulligan: actrita din The Great Gatsby, favorita sa o joace pe Hillary Clinton intr-un film biografic


 

Carey Mulligan a reusit sa invinga actrite cu nume grele ca Scarlett Johansson sau Jessica Chastain pentru rolul fostei Prime Doamne a Americii, Hillary Clinton.

 

Actrita din The Great Gatsby a devenit favorita producatorilor, chiar daca pana acum numele ei n-a fost niciodata mentionat de presa. Cei de la Hollywood Reporter sustin ca ca Mulligan a stat de vorba cu regizorul  James Ponsoldt, dar ca nu este nimic stabilit si producatorii sunt deschisi si la alte variante de actrita pentru faimosul rol.

"In ciuda parerilor politice pe care le are publicul sau a parerii despre Hilary Clinton, nimeni nu pune la indoilala inteligenta si ambitia care o defines pe politiciana.  Imi doresc o actrita slicpitoare si fermecatoare care sa surpinda personalitatea ei complexa." a spus regizorul.

Productia care se va numi Rodham va urmai inceputul carierei faimosului politician, in 1974, atunci cand era avocat la Washington si facea partea din comitetul juridic al lui Nixon, si abia se casatorise cu Bill Clinton.

Carey Mulligan a fost nominalizata la Oscar pentru rolul din An Education, iar in acest an a jucat alaturi de Leonardo DiCaprio in The Great Gastby. Actrita britanica a impresionat si la Cannes unde s-a aflat in competitie cu Inside Llewys Davis, noul film al fratilor Coen.

 Modifică setările cookies