marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Patru actrite de top se lupta pentru a o juca pe Hillary Clinton: Scarlett Johansson este favorita in rolul uneia dintre cele mai puternice femei din lume

Desi se speculase ca se afla la un pas de a obtine rolul pentru filmul biograf al lui Hillary Clinton, Scarlett Johansson se afla in lupta cu alte trei actrite.

Patru actrite de top se lupta pentru a o juca pe Hillary Clinton: Scarlett Johansson este favorita in rolul uneia dintre cele mai puternice femei din lume

 

Scarlett Johansson, Reese Witherspoon, Jessica Chastain si Amanda Seyfried sunt in cursa pentru a obtine rolul principal in filmul care va fi regizat de James Ponsoldt.

 

"In ciuda parerilor politice pe care le are publicul sau a parerii despre Hilary Clinton, nimeni nu pune la indoilala inteligenta si ambitia care o defines pe politiciana.  Imi doresc o actrita slicpitoare si fermecatoare care sa surpinda personalitatea ei complexa." a spus regizorul.
 

Dintre singurele actrite favorite la acest rol, singura castigatoare de Oscar este Reese Witherspoon.  Actrita a obtinut Oscarul pentru cea mai buna actrita portretizand o alta femeie puternica June Carter Cash  in "Walk The Line". Productia care se va numi Rodham va urmai inceputul carierei faimosului politician, in 1974, atunci cand era avocat la Washington si facea partea din comitetul juridic al lui Nixon, si abia se casatorise cu Bill Clinton.

 

 

 

"Toate sunt actrite minuntate. Suntem foarte norocosi ca asa multi actori sunt interesati sa joace aceste roluri. Suntem intr-o pozitie de invidiat. Oricare ar fi parerea oamenilor despre orientarea politica a lui Hillary Clinton, nimeni nu-i contensta inteligenta si calitatile de conducator. Vreau o actrita minuntata care sa arate asta", a declarat regizorul.

 

Filmul va fi lansat in 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies