marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cariera lui Charlie Sheen, afectata de noua sa iubita: motivul pentru care a intrerupt filmarile la serialul Anger Management

Filmarile pe platoul serialului "Anger Management" au fost temporar intrerupte, dupa ce Charlie Sheen s-a imbolnavit de laringita, scriu ziarele americane.

Cariera lui Charlie Sheen, afectata de noua sa iubita: motivul pentru care a intrerupt filmarile la serialul Anger Management


Surse din anturajul lui Sheen, citate de "Daily Mail", sustin ca numeroasele petreceri la care actorul merge cu iubita lui, Brett Rossi, sunt de vina pentru situatia creata. Aceasta il distrage constant si o parte din cei care lucreaza pentru actor si-au dat demisia pentru ca nu se mai puteau intelege cu el.


Actorul, in varsta de 48 de ani, a fost fortat sa lipseasca de la munca doua zile saptamana trecuta si in rest sa filmeze doar jumatate din program din cauza dureroasei probleme de sanatate.


 


Apropiatii actorului se tem ca acesta sa nu sufere o alta criza ca cea care i-a adus concedierea din "Two and a Half Men".

"Filmarile cu Charlie s-au oprit saptamana trecuta din cauza ca sufera de un caz groaznic de laringita. N-a putut sa vorbeasca deloc toata saptamana si a lucrat doar jumatate din program saptamana asta, pentru ca vocea lui nu e 100% ok. Practic s-au sistat filmarile pentru ca Charlie apare in toate scenele".

In noul sau proiect, Sheen joaca rolul lui Charlie, un fost jucator profesionist de baseball cu probleme de stapanire a nervilor care ajunge, culmea, psihiatru. Insa metodele terapeutice folosite de el nu sunt deloc unele clasice, iar de multe ori nu iti mai dai seama cine este pacientul si cine psihiatrul.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies