marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Charlie Sheen: actorul va obtine suma fabuloasa de 150 milioane $ pentru Anger Management

Charlie Sheen ar putea deveni cel mai bine platit actor din televiziune, conform unor dezvaluiri facute de site-ul TMZ, care sustine ca Sheen ar urma sa primeasca suma fabuloasa de 150 de milioane de $.

Charlie Sheen: actorul va obtine suma fabuloasa de 150 milioane $ pentru Anger Management

In urma cu un an, cand au inceput filmarile pentru serialul “Anger Management”, in ciuda recenziilor prea putin bune, producatorii se asteptau la venituri intre  350 si 500 de milioane de $ pentru primele 50 de episoade iar la un total de 100 de episoade castigurile s-ar fi ridicat la 800 de milioane $, caz in care, partea lui Charlie Sheen s-ar fi ridicat la un total intre 75 si 200 de milioane $.  

FX a platit doar 600.000 de $ pentru difuzarea unui episod, insa a reusit sa vanda serialul pentru calupuri publicitare pentru sume record in istoria canalului. Primele 10 aparitii ale productiei au avut un buget de 10 milioane de $, sub costurile unui serial obisnuit, de acest gen. La inceput, pe canalul FX, a devenit cel mai vizionat serial de comedie din reteaua de cablu americana, fiind urmarit in mare parte de spectatorii aflati intre 18 si 49 de ani avand in prezent o audienta de audienta medie de 4.5 milioane de americani.


In cazul in care „Anger Management” ar atinge fericita cifra de 100 de episoade, acesta va putea fi vandut tuturor canalelor de televiziune din lume propulsandu-l si mai mult pe excentricul Charlie Sheen pe lista celor mai cunoscuti actori de seriale si aducandu-i in acelasi timp, conform Worst Previews, castiguri de 150 milioane $.


Episodul cu numarul 100 urmeaza sa fie filmat in octombrie anul urmator si, daca pana atunci Charlie Sheen nu isi va pune bete in roate, va da o lovitura serioasa producatorilor „Two and a Half Men” care l-au concediat in martie 2011.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies