marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Afla daca ai castigat invitatii la premiera filmului Alt Love Building

Daca ti-a placut Love Building, o sa fii foarte fericit sa afli ca in curand vei gasi in cinematografe si continuare: Alt Love Building. Acum, ai ocazia, folosindu-ti creativitatea sa castigi o invitatie dubla la premiera.

Afla daca ai castigat invitatii la premiera filmului Alt Love Building

Update:

 

Lista castigatorilor

 


Mirea Narcisa

Tudor Adrian

Noana Ionel

Cir Alina Gabriela

Nan Gabriel

Sandulescu Alexandra

Burdea Andra-Ariana

Dumitrache Alina

Preda Marius

Tudor Victoria


 

Daca ti-a placut Love Building, o sa fii foarte fericit sa afli ca in curand vei gasi in cinematografe si continuare: Alt Love Building. Acum, ai ocazia, folosindu-ti creativitatea sa castigi o invitatie dubla la premiera. Este foarte simplu:


Pro Cinema, Partener Media si Freeman Entertainment te invita la film!  Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 10 invitatii duble la filmul “Alt Love Building”, valabile la Cinema City Sun Plaza.    Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza, doar de luni pana vineri.

 

Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.  
 

De la producatorii comediei de succes ,,Love Building”, vine din 26 decembrie pe marile ecrane “Alt Love Building”, un film cu Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta in rolurile principale, distribuit in cinematografe de Freeman Entertainment.
 

In “Alt Love Building”, actiunea filmului este amplasata la munte, in plina iarna, cu cateva zile inainte de Revelion, la sase luni de la prima editie a taberei de reparat relatii, ,,Love Building”. Acum intalnim noua cupluri cu probleme si trei terapeuti cu probleme si mai mari.

 


Drgaos Bucur este cunoscut mai ales pentru rolurile din “Politist, Adjectiv” (propunerea Romaniei pentru categoria Cel mai bun film strain, Oscar 2010) dar si din alte filme de succes pentru publicul din Romania “Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, “Nasa”, “Boogie”,

“Un film pentru cupluri care inca exista, pentru cupluri care nu mai exista si pentru cupluri care inca nu exista”, asa cum declara Dragos Bucur, “Alt Love Building” va putea fi urmarit in premiera in cinematografele din toata tara, incepand cu 26 decembrie, un film distribuit de Freeman Entertainment.


Fii creativ si raspunde cat mai original la intrebarea noastra. Completeaza formularul de mai jos cu datele tale de contact. Te vom anunta pe 22 decembrie daca ai castigat!

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies