marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Castiga milioane de dolari pe an, dar NU au terminat liceul! Cele mai tari povesti de la Hollywood

Cat valoreaza o diploma de liceu la Hollywood?

Castiga milioane de dolari pe an, dar NU au terminat liceul! Cele mai tari povesti de la Hollywood

Zeci de actori de prima clasa si extrem de importanti nu s-au lasat doborati doar pentru ca nu au terminat liceul. Intorc milioane de dolari, au cucerit lumea, sunt in topul celor mai influente personalitati, si poate ca nu ajungeau aici daca nu renuntau la liceu.


1.Leonardo DiCaprio a renuntat la scoala la varsta de 14 ani, simtind ca actoria este viata lui.

Acum, dupa roluri exceptionale in filme ca “Aviatorul”, “Inception”, “Catch me if you can” sau “Gangs of New York”, salariul obisnuit al actorului este de 20 de milioane de dolari pe film. Desi nu a castigat inca un Oscar, a fost nominalizat de mai multe ori, avand toate sansele sa il castige in anii ce vin. Anul acesta, revista Forbes l-a desemnat cel mai influent actor de la Hollywood.

2. Catherine Zeta-Jones. Considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar si o actrita desavarsita, Catherine Zeta-Jones s-a apucat de actorie de mica, preferand sa lase scoala pe locul doi. La varsta de 15 ani a renuntat la scoala pentru a juca pe scenele teatrelor din Londra. Ulterior, a reusit sa isi faca un nume si pe marile ecrane, reusind chiar sa castige si un premiu Oscar. Averea ei este estimate la 45 de milioane de dolari.
 


3. Charlize Theron. Frumoasa actrita de origine africana a renuntat la scoala la varsta de 16 ani pentru a veni la Hollywood. In 2004 a castigat Oscarul pentru rolul din “Monster”.


4. Al Pacino, unul dintre cei mai mari actori din istoria filmului, nici el nu a fost in relatii prea bune cu scoala. A renuntat la cursurile Liceului de Arte din New York pentru ca se plictisea. Desi talentul sau este de neegalat, Al Pacino a castigat un singur Premiu Oscar pentru rolul din “Parfum de femeie”, insa a fost nominalizat de mult mai multe ori.


5. Robert De Niro a avut o atractie pentru gangsteri si mafioti de tanar. La varsta de 17 ani, actorul a renuntat la cursurile scolii particulare – Liceul de Muzica si Arte din New York - la care a fost trimis de mama sa, pentru a se alatura unei gasti de cartier. Talentul nativ a fost cel care l-a propulsat in lumea filmului, fiind considerat unul dintre cei mai mari actori din istorie. Talentul i-a fost rasplatit de doua ori cu premiul Oscar. Cel mare mare salariu primit a fost de 20 de milioane de dolari pentru “O familie de cosmar”.


6. Robert Downey jr a renuntat la liceul din Santa Monica la 17 ani si s-a mutat la New York pentru a deveni actor. A fost chelner inainte de a castiga 25 de milioane de dolari pe an ( salariile sale estimate de presa pentru Due Date si Iron Man 2). Ulterior a obitnut o diploma care ii ateste studii liceale fara insa a frecventa un liceu. Forbes i-a estimat o avere de 100 de milioane de dolari.
 


7. Tom Cruise: daca i s-ar fi spus pustiului de 14 ani care se pregatea sa devina preot - Thomas Cruise Mapother IV - ca intr-o zi va ajunge unul dintre cei mai influenti si bine platiti actori din lume nici macar el nu ar fi indraznit sa viseze.

Pana la 14 ani Tom Cruise a mers la peste 15 scoli din SUA si Canada. A renunta la seminarul unde se pregatea sa devina preot pentru actorie. Cruise a declarat ca era practic analfabetla 18 ani.  Si-a gasit “salvarea” in scientologie. Conform Forbes are o avere de 200 de milioane de dolari8. Russel Crowe – Gladiatorul recompensat cu un Oscar pentru cel mai bun actor si care a ajuns sa incaseze 20 de milioane de dolari pentru rolul din Robin Hood a renuntat la liceu la 15 ani. A crescut practic pe platourile de filmare si a ajuns la o avere de peste 100 de milioane de dolari.


9.Johnny Depp: avea doar 15 ani cand s-a lasat de scoala pentru a face parte dintr-o trupa rock. In 2011 a dat lovitura:  a incasat 55 de milioane de dolari din Piratii din Caraibe 4 si a fost numit in topul celor mai influenti actori din lume.10. Quetin Tarantino – Poate pentru ca are un IQ de 160 a renuntat la liceu . A luat Hollywood-ul prin surprindere cu Reservoir Dogs si si-a aratat geniul cu filmele Inglorious Bastards si Kill Bill. Pentru Pulp Fiction a fost recompensat cu un OscarSursa foto: GettyModifică setările cookies