Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cate Blanchett va debuta pe Broadway. Actrita premiata cu Oscar va juca intr-o piesa de Anton Cehov

Actrita australiana Cate Blanchett, recompensata cu un Oscar pentru rolul din "Blue Jasmine", isi va face debutul pe Broadway-ul american in acest an intr-o piesa de Anton Cehov, a anuntat joi Compania de Teatru din Sydney, citata de DPA.

Cate Blanchett va debuta pe Broadway. Actrita premiata cu Oscar va juca intr-o piesa de Anton Cehov

Blanchett va juca intr-o noua adaptare a piesei "Platonov", semnata de Andrew Upton si intitulata "The Present", alaturi de Richard Roxburgh, a anuntat compania intr-un comunicat.

Regia piesei este semnata de John Crowley, al carui film "Brooklyn" a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun film.

Blanchett va interpreta rolul Annei Petrovna - o vaduva compromisa, dar independenta - in aceasta drama scrisa de Cehov la 18 ani, dar publicata abia in 1920, la 16 de ani de la moartea scriitorului.


"The Present" a avut debutul in luna august la Sydney.

Compania de Teatru din Sydney, gazduita in cladirea Operei din acelasi oras, a lansat carierele in teatru ale mai multor actori de talie internationala, printre care Mel Gibson si Geoffrey Rush.

 

Sursa: Agerpres
 


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies