marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Catrinel Menghia este însărcinată a doua oară

Actrița româncă a ales să dea vestea postând o copertă de revistă pentru care s-a lăsat fotografiată cu burtica de gravidă.

Catrinel Menghia este însărcinată a doua oară
La 38 de ani, frumoasa Catrinel Menghia va deveni a doua oară mămică. Fost manechin, actualmente actriță de success în Italia unde profesează sub numele de Catrinel Marlon, splendida româncă a ținut secretul de-a lungul primului trimestru de sarcină, dând vestea cea mare abia când abdomenul ei a devenit proeminent.
 
Și, ca totul să fie și mai spectaculos, ea a dezvăluit această mare bucurie în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate revistei „Donna Moderna”, unde a și arătat primele imagini cu burtica de gravidă.

„Miile mele vieți + una. Îi mulțumesc revistei „Donna Moderna” pentru că a sintetizat o întreagă existență în acest titlu”, a scris Catrinel Menghia pe Instagram.


 
„Să o spunem clar și răspicat: nașterea este despre femei. Este o muncă, o trudă, un act care poate șoca și îndurera, dar a cărui frumusețe este de nedescris pentru cei care nu o trăiesc. Despre bucuriile și durerile asociate cu șansa noastră de a crea o nouă viață povestim în acest număr, cu o protagonistă unică și care arată toată dulceața celei mai frumoase așteptări din lume. (…) Pentru debutul său regizoral a ales o temă dură, chiar foarte dură: dragostea dificilă dintre două fete dintr-un spital de psihiatrie. Dură ca și ea, atletă, model, actriță, regizoare și mamă, care așteaptă al doilea copil. (…) Catrinel este o persoană fascinantă, cu o poveste de viață demnă de un roman (când va fi publicată biografia ta? ?) de la copilăria în România lui Ceaușescu la un succes atestat de un milion de urmăritori aici, pe Instagram, cu o mantră: dacă soarta nu te ajută, te poți ajuta întotdeauna pe tine însuți”, au scris cei de la „Donna Moderna” despre românca devenită cunoscută grație unei cariere impresionante în modelling și foarte promițătoare în cinematografie. („Tale of Tales”, „La Gomera”, „Girasoli”)



 
Catrinel Menghia are o relație din anul 2012 cu producătorul de film Massimiliano Di Lodovico, cu care are o fetiță, pe nume Caroline Léon, a venit pe lume în luna februarie a anului 2019.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies